iPhone 11 128GB Hvit

Apple iPhone 11 128GB White

1045619
 • Dobbel 12 MP-kamera med nattmodus, ultravidvinkel og vidvinkel
 • TrueDepth-kamera med innspilling av video i 4K og opp til 60 bilder/s
 • Vanntett ned til 2 meters dybde i opp til 30 minutter

Velg farge

8 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

iPhone 11 128GB White
Bordsstativ / Selfiestick BK15
Mini-S Essential Mobilgimbal
9 679 NOK
iPhone 11 128GB White
LED-Belysning Air
BLINK 500 B4 (TX+TX+RX DI) 2 TO 1 - 2,4 GHZ KIT
12 488 NOK

Maksimer dine filmer og bilder med et nytt dobbelkamerasystem!

iPhone 11 har en 6,1-tommers (diagonalt) heldekkende Liquid Retina HD-skjerm med Multi-Touch og ips-teknikk for maksimal brukeropplevelse. Et nytt dobbelkamerasystem med ultravidvinkel og vidvinkel hjelper deg å fange flere at dine betydningsfulle øyeblikk. Film i 4K opp til 60 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus for alltid skarpe og fine videoer. Med iOS 13 kan du redigere dine videoer på samme måte som du redigerer dine bilder. Forbedre, rotere og beskjær etter dine egne idéer. Maksimer din iPhone med tilbehør som for eksempel elektronisk gimbal for mobiler, trådløs myggmikrofon eller stativ  (se passende tilbehør eller våre tips for bedre filmer med mobilen) – Alt som behøves for en foto/videograf!

Fordeler

 • Heldekkende Liquid Retina HD-skjerm med Multi-Touch og ips-teknikk
 • Spill inn video i 4K med 24, 30 eller 60 bilder/s
 • Cinematisk videostabilisering (4K, 1080p og 720p)
 • Videoinnspilling med 2× optisk utzooming, digital zoom opp til 3×
 • Kontinuerlig autofokus for video
 • Slowmotionvideo i 1080p med 120 eller 240 bilder/s
 • Sterkere true Tone-blits
 • Lydzoomen tilpasser lyden etter videoen
 • A13 Bionic-chip og tredje generasjonen av Neural Engine

Fotografer og film med iPhone 11

iPhone 11 har ett nytt system med to stykker 12MP kameraer som utvider dine utsnitt fra vidvinkel til ultravidvinkel. De fokuserer opp til tre ganger raskere og fanger fire ganger mer av motivet, hvilket gjør den perfekt for fotogravereing av landskap, innredning eller større grupper. Smart HDR gir mer detaljer i høylys og skygger. Med en oppdatert nattfunksjon som aktiveres automatisk får du klarere bilder i mørket med virkelighetstroe farger uten å bruke blits. De nye kameraene med bedre videostabilisering samt et økt dynamisk omfang gir mer detaljer i høylys og skygger. Spill inn i 4K opp til 60 bilder per sekund. Med de fire innebygde mikrofonene kan du også spille inn stereolyd med lydzoom, og på den måten gjøre mer med dine videoopptak.

Lås opp mobilen med Face ID

TrueDepth-kamerasystemet har blitt oppgradert og er nå enda raskere enn tidligere modeller. Det bruker teknikk for dybdegjenkjenning som går mye lengre enn kapasiteten og sikkerheten hos todimensjonelle ansiktslesere og gjør at brukerne kan låse opp iPhone, få tilgang til sikre apper og flere funksjoner.

IP68 Sertifisert

Telefonen er vanntett og oppfyller kravet for klasse IP68 i samsvar med med IEC-standard 60529 med en maksdybde på 2 meter i opp til 30 minutter.

Trådløs lading

Siden baksiden på telefonen er tilvirket i glass muliggjør det en effektiv og trådløs lading. Den trådløse ladingen i iPhone 11 gjør at du slipper å koble inn kabelen i telefonen, det er bare å plassere den på en ladeplate som støtter Qi lading (medfølger ikke).

A13-chip og iOS 13

Telefonen har en kraftig A13-chip med tredje generasjons Neural Engine. Chipen gjør telefonen raskere og samtidig mer energieffektiv med mindre batteribruk. iOS 13 har fått nytt utseende og oppdateringer for å ta vare på din integritet i det daglige arbeidet med din telefon. Med operativsystemed får du nye muligheter i redigering av dine bilder og video. Med iOS 13 kan du redigere dine videoer på samme måte som du redigerer dine bilder. Forbedre, rotere og beskjær alt etter din egen kreativitet.

Levereres med

 • Apple iPhone 11
 • EarPods med Lightning-kontakt
 • Lightning tll USB-kabel
 • USB-strømadapter
 • Dokumentasjon

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.