Apple iPhone 13 128GB Midnight
Apple iPhone 13 128GB Midnight
Apple iPhone 13 128GB Midnight
Apple iPhone 13 128GB Midnight
Artikkelnummer: 1052810

Apple iPhone 13 128GB Midnight

iPhone 13 128 GB Midnatt

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 6,1-tommers Super Retina XDR-skjerm
 • Dobbelt kamerasystem med portrett- og nattmodus
 • Cinemamodus for stilige fokusendringer og vakre dybdeeffekter
9 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Møt iPhone 13 med Apples mest avanserte dobbeltkamerasystem noensinne og en lynrask A15 Bionic-brikke som løper ringer rundt alle andre. OLED-skjermen er 6,1" og av Super Retina XDR-type med Ceramic Shield som tåler mer enn alle smarttelefonglass. Selvfølgelig er iPhone 13 holdbar, fra alle sider og kanter, med IP68-sertifisering. Den nye generasjonen iPhone har også fått enda lengre batterilevetid, opptil 2,5 timer lenger.

Fordeler

 • 6,1" heldekkende OLED-skjerm
 • Super Retina XDR-skjerm
 • Robust og stilig med rette kanter
 • Ceramic Shield – tåler mer enn andre smarttelefonglass
 • Vannmotstand med IP68
 • Dobbelkamera med 12 MP: Vidvinkel og ultravidvinkel
 • 2x optisk zoom og opptil 5x digital zoom
 • Ny optisk bildestabilisering med sensorforskyvning
 • Cinematisk modus som skifter fokus fra ett emne til et annet
 • TrueDepth 12 megapikslers frontkamera med portrettmodus med avansert bokeh-effekt
 • Opptil 2,5 timer lengre batterilevetid på iPhone 13
 • Flere 5G-bånd for 5G-hastighet flere steder
 • iOS 15 med FaceTime
 • Betal i butikker, apper og på nettet med Apple Pay
 • Aktiver handsfree med stemmen din – si "Hei Siri"
 • Kompatibel med MagSafe
 • Wireless Qi-lading opptil 7,5 W

Dobbelkamerasystem som slipper inn mer lys

Ved å designe en helt ny arkitektur og dreie linsene 45 grader, gjorde Apple plass til sitt største dobbeltkamerasystem noensinne – med den største vidvinkelsensoren. De gjorde også plass til sin optiske bildestabilisering med sensorforskyvning, og utstyrt ultravidvinkelen med en raskere sensor.

Det nye ultravidvinkelkameraet får frem flere detaljer i mørke deler av bildet, mens vidvinkelkameraet slipper inn 47 prosent mer lys for bedre bilder og videoer. Ny optisk bildestabilisering med sensorforskyvning gjør bildene stabile selv når hånden ikke er det.

Flere fotofunksjoner

Portrettmodus gjør bakgrunnen uskarp og fokuserer på motivet. Du kan eksperimentere med seks forskjellige lyseffekter ved å sveipe med fingeren.
Nattmodus oppdager når du tar bilder i svakt lys og tar lysere, skarpe bilder med forbløffende farger.
Smart HDR 4 gjenkjenner nå opptil fire personer i ett bilde og kan optimalisere kontrast og lys samt hudtoner i hvert bilde. På denne måten kommer alle til sin rett.
Deep Fusion aktiveres i middels til lite lys. Den analyserer flere forskjellige eksponeringer, piksel for piksel, og kan dermed markere subtile teksturer, mønstre og detaljer.
Med fotografiske stiler kan du sette et personlig preg på bildene dine. I motsetning til filtre justerer stilene hvert bildeområde individuelt og bevarer de naturlige hudtonene.

iPhone 13 har dobbelt kamerasystem

TrueDepth-kamera

TrueDepth-kameraet foran har alle de nyeste funksjonene som er tilgjengelige i kameraene på baksiden, for eksempel Cinemamodus, fotografiske stiler, nattmodus-selfies, Smart HDR 4, Deep Fusion og mer. A15 Bionic- og TrueDepth-kameraet har også Face ID, den sikreste ansiktsidentifikasjonen i en smarttelefon

Lag filmer med cinematisk modus

Filmskapere bruker en teknikk der de skifter fokus fra ett emne til et annet for å kontrollere hva publikum ser i filmen. Nå gjør iPhone det enkelt for deg å bruke den samme historiefortellingsteknikken i videoene dine. Cinematisk modus forutsier når et nytt hovedmotiv kommer inn i bildet og automatisk skifter fokus når det skjer. Nå kan du enkelt lage videoer som ser ut og føles som en ekte storfilm. Cinematisk modus tar opp i Dolby Vision HDR.

Vil du endre fokus eller justere uskarphet etter at du er ferdig med å filme? Ingen fare. På iPhone kan du gjøre det med bare noen få trykk og sveip. Dette kan ikke engang profesjonelle filmkameraer.

iPhone 13 kan filme med kinomodus

Lyssterk Super Retina XDR-skjerm

Super Retina XDR-skjermen har en ekstremt høy pikseltetthet, slik at bilder, videoer, tekst og alt annet du ser blir ekstra skarpt. Og skjermen er enda større, takket være TrueDepth-kameraet som tar mindre plass. Skjermen på iPhone 13 har en ekstremt høy pikseltetthet slik at bilder, videoer, tekst og alt annet du ser blir ekstra skarpt.

Apples OLED-skjerm blir 28 prosent lysere, opptil 800 cd / m², så den er mer synlig i sterkt sollys. Og samtidig går den opp til 1200 cd / m² for HDR-innhold. Du vil se ekte svart, hvitere hvitt og alle nyanser i mellom. Likevel er skjermen bedre enn noen gang på å spare strøm.

Batteri, lading og støtte for MagSafe

IPhone 13 har innebygd oppladbart litium-ion-batteri som støtter MagSafe trådløs lading opp til 15W og Qi trådløs lading opp til 7.5W. Selvfølgelig kan telefonen lades via USB-tilkobling til datamaskin eller strømadapter (ikke inkludert). Kan hurtiglades: Lad batteriet opptil 50 prosent på 30 minutter med en adapter på 20 W eller mer (selges separat).

Apple lover lengre batterilevetid nå enn før, opptil 2,5 timer lenger.

Leveres med

 • iPhone 13
 • USB-C til Lightning-kabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.