Apple Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop
Artikkelnummer: 1057313

Apple Watch Series 8 45mm GPS + Cellular Stainless Steel Case with Silver Milanese Loop

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Lyssterk Retina LTPO OLED-skjerm som alltid er på
 • Drop-deteksjon og krasjdeteksjon
 • 24/7 helsesporing og søvnregistrering
10 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Oppdag Apple Watch Series 8 – din konstante følgesvenn med et slitesterkt etui, 18 timers batterilevetid og fokus på helsen din. Apple Watch Series 8 har en retina-skjerm i safirglass som alltid er på og er blant de mest holdbare skjermglassene til dags dato. Klokken lar deg ta temperaturavlesninger, helsesporing og søvnsporing - alt for en aktiv livsstil!

Fordeler

 • Alltid-på Retina-skjerm - lysstyrke opptil 1000 cd/m²
 • Avanserte sensorer som gir deg et klarere bilde av helsen din
 • Få varsler for lav og høy hjertefrekvens eller uregelmessige rytmer
 • Vann- og støvtett i henhold til IP6X
 • Innovativ sensor som leser kroppstemperaturen din
 • Krasjdeteksjon og falldeteksjon
 • Ta et EKG når som helst eller sjekk oksygennivået i blodet

Alltid-på Retina-skjerm

Designet ble fundamentalt endret for å få plass til den større Retina-skjermen og de samme nyvinningene bidro også til det mest holdbare skjermglasset til dags dato. Skjermen til Apple Watch Series 8 har en lysstyrke på 1000 cd/m. Skjermen har en smal kant for å gi mer plass til treningsdata og urskiver.

Avanserte sensorer for å se et bilde av helsen din

Apple Watch Series 8 fungerer mens du sover, klokken leser kroppstemperaturen din slik at du kan sjekke endringer senere. Cykelkoll bruker disse dataene til å gjøre en omtrentlig beregning av sannsynlig eggløsning. Sammen med pulsdata og loggede menstruasjonsdata gir de deg en detaljert oversikt over menstruasjonssyklusen. Klokken kan også måle REM-søvnen din med App Sleep, oppdage hvor lenge du har vært i REM-søvn, basissøvn eller dyp søvn. I tillegg til temperatur og søvn måler Apple Watch Series 8 også oksygennivået i blodet, du kan ta et EKG eller måle treningsøkten.

Krasjdeteksjon og falldeteksjon med Series 8

Apple Watch Series 8 har krasjdeteksjon som kombinerer et forbedret treakset gyroskop med et nytt akselerometer med høy g-kraft som har et større dynamisk område for å måle kreftene. Klokken har mikrofon, barometer og GPS, samt en avansert algoritme for sensorfusjon som har mottatt data fra over en million timers kjøring og ekte krasjdata for å kunne oppdage om du er involvert i en alvorlig ulykke.

Leveres med

 • Apple Watch Series 8
 • Armbånd
 • Apple Magnetic Charging Cable USB-C for Apple Watch 1m
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen