Mikrofon SMX-15 shotgun video mono

Azden Mikrofon SMX-15 shotgun video mono

1033060
3 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Rettet mikrofon for DSLR og kompakte systemkameraer

Azden XMS-15 er en rettet mikrofon spesielt designet for filming med DSLR og kompakte systemkameraer.

Fordeler:

 • +20db
 • Superkardioid opptagning
 • AA-batteri
 • Sjokkabsorberende oppheng
 • Blitssko og 1/4" gjenge
 • 3.5mm tilkobling

+20dB

DSLR og kompakte systemkameraers forsterkning genererer en hel del støy. Ved å plassere en +20dB forsterkning direkte i mikrofonen kan du senke forsterkelsen i kameraet og på den måten få ren, klar og støyfri lyd også på lavt volum. For spesielt høye lydnivåer kan du sette mikrofonen til 0 eller -10dB.

Superkardioid opptak

En superkardioid eller shotgun mikrofon tar opp lyd rett foran mikrofonen. Du får inn maksimalt av lyden fra kilden plassert rett foran mikrofonen, men betydelig mindre lyd fra sidene. Perfekt for intervjuer og for å unngå forstyrrende lyd.

AA-batterier

Mikrofonen drives av 2 vanlige AA-batterier

Sjokkabsorberende oppheng

Opphenget er laget i solid hardplast med lang levetid

Blitssko og 1/4" gjenge

SMX-15 kan monteres direkte i kameraets blitssko eller på en 1/4" skrue. Tilkoblingen til kameraet skjer med en vanlig 3.5mm kabel.

Leveres med:

 • SMX-15
 • Puffbeskyttelse
 • Transportpose
   

 

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.