Kundecase: Mbrace

Produksjonsselskap med behov for raske løsninger av høy kvalitet

Mbrace er et produksjonsselskap med fokus på levende bilder i alle medier. Vi i Scandinavian Photo har hjulpet Mbrace med de riktige utstyrsløsningene for å lage innhold av høy kvalitet til oppdragene deres som reklamefilmer, store streamingproduksjoner og digitale eventer. Her forteller vi mer om samarbeidet mellom vår bedriftsavdeling og kunden.

Trenger du hjelp til å finne riktig utstyr til bedriften? Kontakt oss på 21 65 98 40 eller business@scandinavianphoto.no så finner vi en løsning for dine behov.

Om kunden

Mbrace er et produksjonsselskap som jobber med et bredt spekter av videoproduksjoner – alt fra komplekse direktesendinger med flere kameraer til digitale eventer med mange deltakere på lenken. De lager også reklamefilmer, firmaprofiler, grafikk og innhold for eventer.

Kundens utfordring

For å kunne holde høy standard og kvalitet på både produksjoner og materialer kreves riktig utstyr. Oppgavene Mbrace tar på seg er like varierte som teknologien de bruker – noen ganger krever det kameraer med høyt dynamisk omfang og kraftig LED-belysning, og noen ganger er det bare en ledning eller en veske som skal til. Ofte har de også behov for å få utstyret på plass på kort varsel før et oppdrag.

Løsninger fra Scandinavian Photo

Vår bedriftsavdeling sørger for at Mbrace får utstyret de trenger, når de trenger det. Vi har et stort utvalg av profesjonelle produkter innen foto, video, lyd og lys som egner seg til ulike formål – enten det er en stor videoproduksjon eller en kort reklamefilm.

På et tidspunkt opplevde Mbrace et problem med en av deres Canon CR-N500, som var et av de viktigste produktene under deres pågående oppdrag. Vi bistod raskt med reparasjoner slik at de kunne komme tilbake på jobb med minimal forsinkelse.

Ved å være bedriftskunde hos Scandinavian Photo får Mbrace kortere ledetid, rask levering og en smidig bestillingsprosess for sine ansatte. De får også en Key Account Manager fra oss som kontaktperson, som i nært samarbeid hjelper til med tekniske spørsmål, bestillinger og alt i mellom.

Resultat

Takket være at Mbrace har rett utstyr på rett sted til rett tid, kan de utføre oppgavene sine effektivt og få et resultat av høy kvalitet. De kan føle seg trygge og trygge på å få rask og personlig service når de trenger det.

Sitat fra Mbrace

"Samarbeidet med Scandinavian Photo går kjempebra. Mbrace er jo, på godt og vondt, et selskap fylt med mennesker som er tech-nerder, så vi har sjelden mange tekniske spørsmål – men det viktigste for oss er å ha en leverandør med et bredt utvalg av utstyr som er tilgjengelig ganske umiddelbart, som vi har funnet i Scandinavian Photo."

Noe av utstyret har vi levert til Mbrace

Bli bedriftskunde hos oss

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr innen foto, video, lyd, lys og alt rundt. Som bedriftskunde hos oss får du en kontaktperson som gir deg personlig service og raske løsninger.

Få mer som bedriftskunde

  • Kontaktperson med dyp kunnskap og lang erfaring
  • Omfattende tekniske løsninger for dine behov
  • Produktsalg og rådgivning
  • Utleie av hardware og fotostudio
  • Finansieringsløsninger
  • Support og service

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på 21 65 98 40 eller business@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen