Lag innhold til din bedrift

Komplette løsninger for foto og video

Jobber du som kommunikatør, markedsfører eller innholdsskaper og ønsker å lage innhold for din bedrift? Her finner du løsninger som gir deg muligheten til å fotografere, filme og ta opp lyd av høy kvalitet – enten det er til en stor filmproduksjon, et intervju eller et innlegg i sosiale medier. Vi har pakker i ulike prisklasser, som er tilpasset både for deg som ønsker en fleksibel løsning for én person og for deg som trenger produkter av best mulig kvalitet for et helt team.

Ikke nøl med å kontakte våre eksperter! Vi hjelper gjerne med råd, kjøpehjelp og personlig service. Send e-post til business@scandinavianphoto.no eller ring 21 65 98 40.

Høykvalitets innhold med Canon EOS R5 C

Ønsker du å lage både bevegelig innhold og stillbildeinnhold med profesjonelt utstyr? Med denne bilde- og videopakken får du en komplett løsning for fotografering, videoopptak og streaming, uansett om du jobber alene eller i team.

Pakken inkluderer Canons kraftige hybridkamera EOS R5 C, et raskt og slitesterkt minnekort og en romslig ryggsekk. Du får også en solid lydpakke i form av doble myggmikrofoner og retningsstyrt kameramikrofon.

Studio on location med Sony A7R IV

Her finner du en komplett pakke med avansert utstyr for profesjonell fotografering og videoproduksjon. Den er tilpasset deg som ønsker å maksimere resultatet av din produksjon, både i studio og på lokasjon.

Pakken inkluderer fullformatkameraet Sony A7R IV som har høy oppløsning og avansert autofokus. Du får også lyssterkt objektiv, UV-filter, stativ, minnekort, lader og ryggsekk.

Profesjonelle videoproduksjoner med Sony FX6

Denne pakken er spesielt designet for profesjonelle videografer og filmteam. Det er for deg som ønsker å lage stoff til TV og storskjerm, enten det er dokumentarer, bedriftsfilmer eller intervjuer.

Pakken inkluderer det lette og kraftige Sony FX6-kameraet som lar deg fotografere i opptil 4K med 120p. Den kommer også med raske minnekort, ekstra batteri, to forskjellige mikrofoner og alle kabler som trengs. Ta med utstyret i de medfølgende veskene og ha friheten til å filme i det miljøet du ønsker.

Sony FX6

Bærbare lydopptak med Zoom F8n

Ta opp klar lyd i studio eller på stedet med denne komplette lydpakken for det profesjonelle teamet. Utstyret egner seg for både innendørs og utendørs bruk og gir deg resultater av høy kvalitet i alle situasjoner. Du kan ta opp på opptil ti kanaler samtidig og få total kontroll over opptaket ditt – enten det er et intervju, en kortfilm eller en større produksjon.

Pakken inkluderer den bærbare lydopptakeren Zoom F8n, to forskjellige mikrofoner, vindbeskyttelse, mikrofonbom, minnekort, hodetelefoner og veske.