Nyhet
Artikkelnummer: 1100878

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Constellation 4K

Kompakt bildemikser for live produksjon i 4K-oppløsning

Nettlager
Bestillingsvare
Butikklager:
 • 20 SDI-innganger og 12 SDI-utganger
 • Innebygd LCD-panel
 • Opptil 10-bits 4K 60fps oppløsning
52 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM 2 M/E Constellation 4K Switcher fra Blackmagic Design har 20 12G-SDI-innganger og 12 12G-SDI-utganger, og den kan kobles til et bredt spekter av kameraer og kilder og levere video med oppløsninger på opptil 10-biters UHD 4K60 via 12G-SDI-programutgangene eller 1080p- og 720p-webkamerautganger via USB-C. Switcheren har fire multiview-utganger med opptil 8 rutbare vinduer som kan vise innganger, video med knapper, grafikk og stillbilder fra mediepoolen, i tillegg til programutgangen. Hver inngang er koblet til en innebygd Fairlight-lydmikser med støtte for opptil 156 lydkanaler.

Fordeler

 • Kompakt og kraftig - 20 SDI-innganger og 12 SDI-utganger
 • Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel
 • 2 innebygde multiviews
 • Innebygde overganger i 4K
 • Støtter talkback via XLR, Ethernet eller SDI
 • To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder
 • 8 ATEM Advanced Keyers for chromakeying (green screen) av høy kvalitet
 • ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen

Kompakt og kraftig - 20 SDI-innganger og 12 SDI-utganger

Med hele 20 SDI-innganger i 4K er ATEM Constellation en utrolig kraftig bildemikser for liveproduksjon. Hver inngang har en dedikert opp- og krysskonverter, en såkalt scaler, som skalerer om inngangssignalet slik at det passer til prosjektformatet. Dette betyr at du kan mikse kameraer og andre bildeenheter med ulik oppløsning i produksjonen.

Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel

Med de dedikerte knappene på forsiden av enheten kan du bytte bildekilde i både program- og monitormodus, aktivere overganger, legge til keyers, aktivere mediespillere og fade til svart. Det innebygde displayet viser den aktive programfeeden, noe som gir deg en rask oversikt over produksjonen, for eksempel hvis du har enheten montert i et rack.

Fire innebygde multiviews

Med multiview-utgangen kan du sende utgående videostrømmer til en separat skjerm for å få en klar oversikt over alle kameraene dine og det du sender ut i live-produksjon. Én til åtte samtidige videokilder kan vises på hver skjerm samtidig, og du kan fritt bestemme hvilken kilde som skal vises på hvilken skjerm.

Innebygde overganger i 4K

ATEM Constellation leveres med flere overganger, for eksempel miks, dip, wipe - alle forberedt for å takle 4K-oppløsning. Overgangene kan justeres med lengde, farge, posisjon og retning.

Støtter talkback via XLR, Ethernet eller SDI

Frontpanelet på enheten har en utgang for talkback via 5-pinners XLR, og bakpanelet har en utvidelsesport via RJ45-kontakt (Ethernet) for bruk av talkback-systemer.

To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder

Det innebygde medielageret har plass til 40 stillbilder i HD. Bevegelsesgrafikk for animasjoner, navneskilt og logoer utgjør 1200 eller så mange som 400 bilder.

8 ATEM Advanced Keyers for chromakeying (green screen) i høy kvalitet

Enheten støtter 8 avanserte keyere for arbeid med virtuelle studioer og bakgrunner via chroma (green screen) eller luma keying.

ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen

ATEM Software Control Panel, som følger med uten ekstra kostnad, gir deg full kontroll over bildemikseren. Det støtter også kamerakontroll, lydmiksing, medielagring, makroprogrammering og kontroll av HyperDeck-opptakere.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen