Blackmagic Design ATEM Constellation 8K
Blackmagic Design ATEM Constellation 8K
Blackmagic Design ATEM Constellation 8K
Artikkelnummer: 1043951

Blackmagic Design ATEM Constellation 8K

Fullfunksjons bildemikser i utrolig 8K

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 40 SDI-innganger og 24 SDI-utganger
  • Fire stk innebygde multiviews
  • Innebygde overganger i 8K
134 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blackmagic Design ATEM Constellation 8K - bildemikser for live produksjon

Ta steget inn i høyoppløselig 8K sammen med Blackmagic Design og ATEM Constellation 8K! Med enten 10 8K-innganger eller 40 4K-innganger med lyd og video via SDI, er dette en utrolig kraftig live-mikser. Hver inngang har en innebygd, dedikert skalering, som gjør det enklere for deg å koble til alle typer bildeenheter uten å måtte bry deg med oppløsninger og eksternt skaleringsutstyr. Du kontrollerer hele produksjonen din via ATEM Software Control-panelet eller en av Blackmagics ATEM-kontrollenheter, slik som ATEM 1 M/E Advanced Panel eller ATEM 2 M/E Broadcast Panel .

Fordeler

Kompakt og kraftig - 40 SDI-innganger og 24 SDI-utganger i 2U-rackformat

Med 10 kombinerte QuadLink-innganger i 8K og så mange som 40 innganger i 4K, er ATEM Constellation 8K en utrolig kraftig bildemikser for liveproduksjon. Hver inngang har en dedikert «opp- og krysskonverter», såkalt scaler , som betyr at den skalerer inngangssignalet for å passe til prosjektformatet. Dette betyr at du kan mikse kameraer og andre bildeenheter med forskjellige oppløsninger i produksjonen.

Dedikerte knapper på enheten og innebygd LCD-panel

Med de dedikerte knappene på fronten av enheten kan du bytte bildekilde i både program- og monitormodus, aktivere overganger, angi «nøkler», aktivere mediespillere og «fade to black». Via den innebygde skjermen ser du din aktive programfeed og får dermed en rask oversikt over produksjonen din, for eksempel hvis du har enheten montert i et stativ.

Fire innebygde multiviewer

Med de fire tilpassbare multiview-utgangene kan du sende dine utgående videostrømmer til fire separate skjermer for å få en klar oversikt over alle kameraene dine og hva du sender ut i live-produksjon. Fire til 16 samtidige videokilder kan vises på hver skjerm samtidig, og du kan fritt bestemme hvilken kilde som skal vises på hvilken skjerm.

Innebygde 8K-overganger

ATEM Constellation kommer med flere overganger, for eksempel mix, dip, wipe - alt forberedt for å håndtere 8K-oppløsning. Overgangene kan justeres med lengde, farge, posisjon og retning.

Støtter talkback via XLR, ethernet eller SDI

På frontpanelet til enheten er det en utgang for talkback via 5-pins XLR og på baksiden er det utvidelsesport via RJ12-kontakt (ethernet) for bruk av talkback-system. ATEM Constellation 8K støtter også SDI-talkback gjennom kanal 15 og 16 for tilkobling til Blackmagic-kameraer.

To mediepooler for avspilling av grafikk eller bilder

Den innebygde medielagringen rommer 24 stillbilder i 8K, eller 64 4K / full HD. Bevegelig grafikk for animasjoner, navneskilt og logoer utgjør 100 bilder i 8K RGBA, 400 i 4K eller så mange som 1600 bilder i full HD.

16 ATEM Advanced Keyers for høykvalitets chromakeying (grønn skjerm)

Enheten støtter 16 avanserte "keyers" for å jobbe med virtuelle studioer og bakgrunner via chroma- (grønn skjerm) eller luma-keying.

Innebygd Fairlight lydmikser med 156 kanaler

Innebygd i bryteren er en lydmikser med så mange som 156 kanaler – 80 kommer innebygd fra videostrømmene via SDI-inngangene og 64 ekstra kanaler er tilgjengelige via MADI-inngangen. Hver kanal har en seksbånds EQ, kompressor, limiter, expander og noise gate samt panoreringsinnstillinger. Alle innstillinger kan kontrolleres enten via ATEM Software Control, et kompatibelt Mackie-kontrollpanel eller en Fairlight-konsoll.

ATEM Software Control Panel gir deg full kontroll via datamaskinen

Via programvaremikseren ATEM Software Control Panel, som er inkludert uten ekstra kostnad, får du full kontroll over bildemikseren din. Programmet inkluderer også støtte for kamerakontroll, lydmikser, medielagring, makroprogrammering og også kontroll over HyperDeck-opptakere.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen