Nyhet
Blackmagic Design ATEM SDI
Blackmagic Design ATEM SDI
Blackmagic Design ATEM SDI
Artikkelnummer: 1056896

Blackmagic Design ATEM SDI

Ekstremt bærbar og kraftig live-switcher med profesjonelle 3G-SDI-tilkoblinger

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Støtter tilkobling av 4 kameraer eller datamaskiner
  • Kompakt alt-i-ett-design inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter
  • Utstyrt med fire SDI-innganger
4 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Atem SDI er en ekstremt bærbar live switcher med profesjonelle 3G-SDI-tilkoblinger. Den nye ATEM SDI er designet for sendere som trenger både kraft og bærbarhet og er designet for å være rask å installere og enkel å bruke. Selv med sin lille størrelse er ATEM SDI-switcheren overraskende kraftig med standardkonvertere på alle innganger, en innebygd Fairlight-lydmikser med 6-bånds parametrisk EQ, kompressor og limiter på alle innganger, interne DVE-er, chroma-keyers, profesjonelle overganger og mye mer. ATEM SDI gjør det raskt å lage profesjonell liveproduksjon ved hjelp av flere kameraer. ATEM SDI er ideell for høykvalitets direktestrømming til YouTube, Facebook.

Fordeler

  • Støtter tilkobling av 4 kameraer eller datamaskiner
  • Standard konverterer og resynkroniserer alle SDI-innganger automatisk.
  • Inkluderer gratis ATEM-programvarekontroll for Mac og Windows.
  • Utstyrt med fire SDI-innganger
  • Kompakt alt-i-ett-design inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter

Utstyrt med fire SDI-innganger

Atem SDI er utstyrt med fire SDI-innganger. I tillegg har alle SDI-innganger standard omformere og re-synkronisering. Du får til og med DVE for bilde-i-bilde-effekter. USB-porten fungerer som et webkamera for å koble video til datamaskiner.

Kompakt alt-i-ett-design

ATEM SDIs kompakte alt-i-ett-design inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter. Frontpanelet inneholder brukervennlige knapper for valg av kilder, videoeffekter og overganger. Kildeknappene er store så det er mulig å bruke dem etter følelse, slik at presentatøren enkelt kan endre seg. Du får til og med knapper for lydmiksing. Bakpanelet har SDI-tilkoblinger for kameraer, ekstra mikrofoninnganger, USB for webkamera pluss flere SDI "aux"-utganger for programvideo.

Alt bare fungerer

Med 4 videoinnganger lar ATEM SDI deg koble til flere kameraer for ulike visninger av ytelse. Alle videokilder synkroniseres på nytt til bryteren, selv om de fungerer med forskjellige videostandarder.

Hver 3G-SDI videoinngang har sin egen dedikerte standardkonverter. Dette betyr at ATEM SDI automatisk vil konvertere 1080p-, 1080i- og 720p-kilder til switcher-videostandarden. SDI-utgangene er ekte "aux"-utganger slik at du kan tilpasse kildevideoen som rutes til hver SDI-utgang. Alle utganger kan kobles til kameraer da de inkluderer kamerakontroll og overvåkingsinformasjon.

ATEM-programvarekontroll

ATEM Software Control-appen låser opp den skjulte kraften til ATEM SDI og gir tilgang til alle funksjonene til bryteren. ATEM Software Control har et visuelt bryterbrukergrensesnitt med parameterpaletter for raske justeringer. Du kan til og med lagre switcher-innstillingen som en XML-fil. Hvis du trenger klippavspilling, kan du til og med kontrollere HyperDeck-plateopptakere via Ethernet.

Leveres med

  • ATEM SDI
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.