HyperDeck Studio Mini

Blackmagic Design HyperDeck Studio Mini

1032249
8 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Videoopptaker och mediaspiller

HyperDeck Studio Mini er en rack-mount videoopptaker som registrerer materialet i ProRes opp til 2160p30. Enheten kan også brukes som en mediespiller og spille materialer og sende SDI-signal med separat fill og key.

HyperDeck Studio Mini har doble SD-minnekortspor, slik at du kan ta kontinuerlige opptak. Når det ene kortet er fullt fortsetter opptaket på det andre. Materialet spilles inn  i ProRes.

Opptakeren kan ta imot signal i 10-bits opp til 2160p30 via 6G-SDI. Eksempler på bruksområder er innspilling av programmer som starter fra en videomikser og ISO-opptak av innkommende kamerasignaler som kan redigeres etterpå.

Innspillingsformat

ProRes 422 HQ QuickTime
ProRes 422 QuickTime
ProRes 422 LT QuickTime
ProRes 422 Proxy QuickTime.

Mediaspiller

HyperDeck Studio Mini kan også spille av innhold som er lagret på SD-kortet. Materialet spilles via HDMI- eller SDI-utganger. Om materialet er 720 eller 1080 i 4: 4: 4: 4 kan separat signal for fill og key sendes via SDI-utgangene. Nytt materiale kan lastes opp til SD-kortet via FTP.

Frontpanel

På frontpanelet er det en 2,2-tommers LCD-skjerm som viser innkommende bilde med informasjon og tidskode, oppløsning og støynivå.

Strømforsyning

Enheten har innebygd strømforsyning og kan også kobles til strøm via nettverkstilkobling med PoE+. Kobler man til strøm og nettverksporten får man sikkerhet dersom noen av strømkildene skulle forsvinne.

Rack-monteringsbar

Kan rack-monteres med tilbehøret rack-shelf (kjøpes separat). Enhenet er en rack-enhet, og 1/3 bred.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.