Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HyperDeck Studio Mini

Blackmagic Design HyperDeck Studio Mini

1032249
9 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Videoopptaker och mediaspiller

HyperDeck Studio Mini er en rack-mount videoopptaker som registrerer materialet i ProRes opp til 2160p30. Enheten kan også brukes som en mediespiller og spille materialer og sende SDI-signal med separat fill og key.

HyperDeck Studio Mini har doble SD-minnekortspor, slik at du kan ta kontinuerlige opptak. Når det ene kortet er fullt fortsetter opptaket på det andre. Materialet spilles inn  i ProRes.

Opptakeren kan ta imot signal i 10-bits opp til 2160p30 via 6G-SDI. Eksempler på bruksområder er innspilling av programmer som starter fra en videomikser og ISO-opptak av innkommende kamerasignaler som kan redigeres etterpå.

Innspillingsformat

ProRes 422 HQ QuickTime
ProRes 422 QuickTime
ProRes 422 LT QuickTime
ProRes 422 Proxy QuickTime.

Mediaspiller

HyperDeck Studio Mini kan også spille av innhold som er lagret på SD-kortet. Materialet spilles via HDMI- eller SDI-utganger. Om materialet er 720 eller 1080 i 4: 4: 4: 4 kan separat signal for fill og key sendes via SDI-utgangene. Nytt materiale kan lastes opp til SD-kortet via FTP.

Frontpanel

På frontpanelet er det en 2,2-tommers LCD-skjerm som viser innkommende bilde med informasjon og tidskode, oppløsning og støynivå.

Strømforsyning

Enheten har innebygd strømforsyning og kan også kobles til strøm via nettverkstilkobling med PoE+. Kobler man til strøm og nettverksporten får man sikkerhet dersom noen av strømkildene skulle forsvinne.

Rack-monteringsbar

Kan rack-monteres med tilbehøret rack-shelf (kjøpes separat). Enhenet er en rack-enhet, og 1/3 bred.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.