Teranex AV

Blackmagic Design Teranex AV

1028772
22 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Teranex AV konverterer nesten hvilket som helst videoformat til et hilket som helst annet videoformat så du kan ta imot og levere akkurat det formatet som behøves.

Teranex AV arbieder praktisk talt uten forsinkelse, 67 millisekunder latancy gjør at du kan konvertere HDMI- eller SDI-video umiddelbart til et annet format, rett til et tusignal som du for eksempel kan vise på et live-event.

Fordeler:

  • Liten forsinkelse - 67 millisekunder
  • HDMI 2.0a, 12G-SDI inn og loop-through-tilkopling
  • Balanserte XLR-kontakter for 2 kanaler og 4 kanaler AES/EBU lydinngang
  • Konsumnet HiFi-innganger for 2 kanaler - lydinngang fra enheter som bærbare datamaskiner, telefoner og musikkavspillere.
  • Beholder alle tilhørende data som timecode og undertekster
  • Gigabit Ethernet-tilkopling for fjernstyring

Les mer om Teranex AV på Black Magics hjememside

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.