Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Web Presenter

Blackmagic Design Web Presenter

1032241
  • Koble til 12G-SDI- og HDMI 2.0-kilder i oppløsninger opptil 2160p60
  • Antall bilder per sekund tilpasses automatisk for å matche datamaskinens prestasjon
  • Kan brukes med programmer som f.eks. Skype, YouTube Live, Facebook Live
7 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skjermkort for SDI och HDMI

Web Presenter lar deg ta inn et SDI- eller HDMI-signal til datamaskinen via USB 2.0. Enheten vises på datamaskinen som et webkamera, noe som gjør det mulig å jobbe med programmer som kan vise et USB-webkamera.

Till Web Presenter kan du koble til en 12G-SDI og en HDMI 2.0-kilde i oppløsninger opp til 2160p60. Signalet konverteres til 720p og sendes så sin dataen via USB. Antall bilder per sekund tilpasses automatisk for å matche dataens kapasitet.

Program

Alle program som normalt kan vise et USB-webkamera kan se signalet fra Web Presenter. Dette gjør det mulig å bruke kameraet sammen med programmer som Skype, YouTube Live, Facebook Live.

Lydinnganger

Lyden kan stilles inn via innebygd lyd i SDI eller HMDI-signal, eller via noen av de analoge lydinngangene. Enheten har en XLR-kontakt for mikrofon eller linjesignal samt to RCA-kontakter som gjør at du kan koble t il f.eks. en bærbal lydspiller.

Smart Panel

Med knappene på Teranex Smart Panel (kjøpes separat) får man mulighet til å veksle mellom SDI- og HDMI-inngangene. Man kan koble til en PC via HDMI- og et videokamera via SDI og veksle mellom disse med elegante overganger mellom bildene. Med Smart Panel får man også mulighet til å se forhåndsvisning av bildesignalet, lydbarer samt informasjon om oppløsningen på den innebygde LCD-skjermen.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.