BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
BOSE QC45 QuietComfort 45 Black
Artikkelnummer: 1054414

BOSE QC45 QuietComfort 45 Black

Støyreduserende trådløse hodetelefoner med omgivelseslyd og høy komfort

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • 24 timers batterilevetid
 • Anerkjent aktiv støydemping, nå med Aware-modus
 • Enda klarere mobilsamtaler
3 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bose QC45 står for QuietComfort 45 og de holder akkurat det de lover – stillhet og komfort. Bose leverer hodetelefoner med viden kjent og anerkjent støyreduksjon som demper omverdenen og har en nærmest magisk passform og komfort. Bose har gjort seg kjent for å lage virkelig gode trådløse hodetelefoner og med QC45 tar de sine QuietComfort 35 og hever nivået ytterligere. Velg mellom fullt fokus på musikken din eller aktiver Aware-modusen hvor du slipper inn ekstern lyd for anledninger når du ønsker å være tilstede i omgivelsene, nyte enda lengre batterilevetid og hurtiglading via USB-C. Bose QuietComfort 45 vil være dine nye favoritter for HiFi-lyd.

Fordeler

 • Trådløse hodetelefoner med vinklede øreklokker
 • HiFi-lyd å ha med seg
 • Bose kjente aktiv støyreduksjon
 • Aware-modus lar miljøet komme inn ved å trykke på en knapp
 • Støyreduserende mikrofonsystem for klarere samtaler
 • Opptil 24 timers trådløs bruk
 • Fortsett å lytte med kabel
 • Lett og behagelig

Nyt musikken din i HiFi

QC45 er utviklet med eksklusiv teknologi fra Bose, som akustisk TriPort-arkitektur og volumoptimalisert Active EQ-teknologi, for å kunne produsere alt i Hi-Fi. Den patenterte TriPort-designen gir øreklokkene dybde og fylde, uten å øke størrelsen. Så du får bedre lyd fra hodetelefoner som er mindre, lettere og mer komfortable. Den volumoptimaliserte Active EQ-teknologien forsterker også høye og lave toner for å opprettholde den samme Hi-Fi-ytelsen uansett hvor høyt eller lavt volumet ditt er. Bassen forblir konsistent når du skrur ned volumet og musikken er fortsatt klar når du skrur den opp.

Aktiv støyreduksjon med bevissthetsmodus

Bose har utviklet teknologi for akustisk støyreduksjon, som er et resultat av mer enn 50 års forskning. Små skjulte mikrofoner i øreklokkene måler, sammenligner og reagerer kontinuerlig på lydene i miljøet ditt. Disse lydene dempes deretter med et motsatt signal, noe som fører til at lyden dempes mens musikken din forsterkes uten avbrudd. Bruk knappen på venstre øreklokke for å velge mellom stille modus for total støyreduksjon eller Aware modus (bevissthetsmodus) for å slippe inn omgivelsene. Mikrofoner fanger opp lydene rundt deg og spiller dem naturlig i hodetelefonene. Det vil være musikken din og miljøet på samme tid, slik at du kan høre alt du trenger, men med et mye mer balansert volum.

Bose QC45 QuietComfort 45 trådløse hodetelefoner

Tydeligere samtale

Det forbedrede stemmeopptaket i Bose QC45 overgår konkurrentene, nå med en fjerde ekstern mikrofon. Disse hodetelefonene isolerer og fokuserer på stemmen din mens en støyreduserende algoritme filtrerer ut omgivelseslyder for å gi deg klarere samtaler. Alt skjer i sanntid slik at du kan føle deg trygg på at stemmen din høres tydelig, selv i vindfulle og støyende omgivelser.

Enda lengre batterilevetid

QuietComfort 45 har enda lengre spilletid enn sine forgjengere. Lytt til musikken din i opptil 24 timer på en enkelt lading, selv med støyreduksjon aktivert. Den er lang nok til å opprettholde stillhet og lytte til musikk i flere arbeidsdager eller under den lengste flyturen. Hodetelefonene lades via USB-C i opptil 2,5 timer. En hurtiglading på 15 minutter gir deg opptil 3 timers spilletid.

Du kan også fortsette å lytte enda lenger med kabel. En lydkabel er inkludert for å koble QC45 til en datamaskin eller mobilenhet.

Høy komfort med komfortable detaljer

En utrolig lytteopplevelse krever en matchende passform. QuietComfort 45 fortsetter å gi valuta for pengene når det kommer til dette ved å fokusere på hver minste detalj. For eksempel myke puter uten folder, luksuriøst syntetisk skinn og minimalt med klemkraft. Du glemmer nesten at du har dem på deg – selv etter flere timers bruk. Myke og polstrede øreputer med syntetisk skinn og undersiden av pannebåndet garanterer en behagelig passform hele dagen.

Konstruksjonen er laget i høy kvalitet med forsterket pannebånd og metallhengsler for alle bevegelige deler som sikrer lang holdbarhet.

Leveres med

 • Bose QuietComfort® 45 trådløse hodetelefoner
 • Oppbevaringsveske med glidelås
 • USB-C ladekabel, 30 cm
 • 3,5 mm til 2,5 mm lydkabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK