Blekk PGI-550PGBK Black 15ml

Canon Blekk PGI-550PGBK Black 15ml

1000528
169 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Produktbeskrivelse Canon PGI-550PGBK - blekkbeholder - pigmentert svart Konsumvaretype Blekkbeholder Utskriftsteknologi Ink-jet Skriverfarge Pigmentert svart Patronfunksjoner Canon ChromaLife100+ Inkludert antall 1 Designet for PIXMA iP7250, MG5450, MG6350

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.