Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4x
Artikkelnummer: 316211

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4x

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1,4x

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innebygd 1,4x extender som gir en økt brennvidde på 280 - 560 mm
 • Forsterket værtålelig konstruksjon
 • Canons anerkjente profesjonelle objektivserie L
147 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EF 200-400/4,0L IS USM Extender 1.4x
Dette er et av Canons nyeste objektiver og er som skapt for sport- og naturfotografer som ønsker en lang tele med fleksibilitet. EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x har en brennvidde på 200 til 400 mm med fast blenderåpning på f/4 og 4-trinns optisk bildestabilisator.

EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x er også markedets første kommersielt tilgjengelige objektiv med integrert 1,4x telekonverter. Alle disse funksjonene gir et eksepsjonelt allsidig objektiv myntet på profesjonelle sports- og naturfotografer.

Solid konstruksjon i magnesiumlegering, forseglinger og spesielle linsebelegg gjør EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x til et velegnet objektiv for fotografer på farten, med førsteklasses optikk som sikrer suverene resultater, selv i de tøffeste opptaksforhold.

Kom nærmere motivet med suveren bildekvalitet Rekkevidden til EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x Økes med objektivets integrerte 1,4x telekonverter, som enkelt aktiveres eller deaktiveres med en bryter, og utvider brennvidden på 280 mm til 560 mm slik at du kommer enda tettere innpå motiver som er langt borte.

Den optiske konstruksjonen består av fluorittelementer og UD-linseelementer (glass med ultralav spredning) som reduserer kromatisk avvik og eliminerer uskarpe farger og gir best mulig bildeytelse. Linseelementene har også avansert SWC-antirefleksbelegg (SubWavelength Structure Coating) og Super Spectra-belegg som også reduserer skygger og gjenskinn. Takket være det aller nyeste innen optisk teknologi påvirkes ikke bildeytelsen når den integrerte telekonverteren brukes. Med fast blenderåpning på f/4 kan du bruke korte lukkertider til å fange fartsfylte actionscener eller motiver i svakt lys.

Objektivet har nyutviklet optisk bildestabilisator tilsvarende 4 blendertrinn, mens innstillingen IS "Mode 3" kun bruker bildestabilisering på eksponeringstidspunktet slik at du kan panorere når du fotograferer fartsfylte actionmotiver uten at bildestabilisatoren overkompenserer for bevegelsen. Denne funksjonen er ideell for sportsfotografer som ofte kun har brøkdelen av et sekund til å forevige det som skjer.

Avansert, fleksibel fokusering
EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x er utstyrt med Canons banebrytende ringtype Ultrasonic motor som gir rask og stille autofokus. For dem som foretrekker å finjustere fokuseringen selv, lar full manuell overstyring deg justere fokus manuelt mens du bruker autofokus. Velger du innstillingen Power Focus (PF) får du større fleksibilitet når du tar opp film med EOS-1D C eller EOS-1D X, og du kan få presis innzoomingseffekt i to hastigheter simpelthen ved å vri på fokusringen og stoppe på en forhåndsinnstilt avstand.

Kvalitetskonstruksjon som oppfyller proffenes behov
EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x er utviklet for å imøtekomme profesjonelle fotografers krav til suveren bildekvalitet og allsidig zoomområde og kan skilte med design i den suverene kvaliteten som forventes fra et objektiv i Canons anerkjente L-serie. Det solide huset i magnesiumlegering gir objektivet en vekt som kan måle seg med andre objektiver med tilsvarende brennvidde, til tross for den integrerte 1,4x telekonverteren. Det fremste og bakerste linseelementet har fluorbelegg som beskytter mot skitt, mens den støv- og vannbestandige konstruksjonen av objektivhuset gjør det mulig å bruke objektivet i krevende værforhold. Kombinasjonen av enestående optisk ytelse, fleksibilitet, vekt og solid konstruksjon gjør dette til et uunnværlig objektiv i utstyrsbagen til enhver profesjonell sports- eller naturfotograf.

Blenderåpning f/5.6 når den interne 1,4x telekonverteren er aktivert

Egenskaper:

 •  Innebygd 1,4x telekonverter for ekstra forstørrelse når du trenger det
 • Fotografer i svakt lys med firetrinns bildestabilisator
 • Høy bildekvalitet med linseelementer i fluoritt
 • Rask autofokus med USM-teknologi
 • Robust konstruksjon for bruk i tøffe opptaksforhold

Leveres med:

 • Objektivhette E-145C
 • Solblender ET-120
 • Bakre objektivdeksel
 • Transportkoffert LC-200-400
 • Filterholder 52 WII
 • Nakkerem Widestrap B
 • Stativfeste
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.