Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM
Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM
Artikkelnummer: 314170

Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Innebygd bildestabilisator
  • Produsert med magnesiumslegering og titankomponenter for lav vekt
  • Rask, stille autofokusering gis med en ringformet ultralydsmotor
129 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Canon EF 400/2,8L IS II USM

Som etterfølgeren til det sagnomsuste EF 400MM f/2,8L IS USM, kommer dette objektivet til å rangeres høyt hos både natur- og sportsfotografer. Med et helt nytt optisk system og siste versjon av Canons bildestabilisator (IS), fremstår dette som et klart generasjonsskifte. Den nye konstruksjonen med magnesiumlegering og titankomponenter gir robuste men alikevel lette objektiv.

Med den store blenderåpningen kan man enkelt isolere motivet fra bakgrunnen på en kreativ måte og med en sirkelformet blenderåpning med 9 lameller får man flott bokeh/bakgrunnsslør som gjør bildene spesielle.

Rask og stille autofokusering takket vær ultrasonisk motor (USM), nye AF-algorytmer og en ny høyhastighetsproesessor som sørger for rask og korrekt fokusering under opptak. Fokuseringen kan også gjøres helt manuellt. Du kan også justere fokus selv om du har valgt AF, noe som gir deg enda større kontroll under fotograferingen. Power Focus er til hjelp når du skaper film. Fokus kan da justeres på en enkel måte ved hjelp av en fokusmotor som aktiveres ved å vri på Power Focus kontrollringen.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen