Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

314170
  • Innebygd bildestabilisator
  • Produsert med magnesiumslegering og titankomponenter for lav vekt
  • Rask, stille autofokusering gis med en ringformet ultralydsmotor
  • 9-bladet sirkelformet blender for myk bakgrunnsuskarphet
89 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

EF 400mm f/2.8L IS II USM
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
93 104 NOK
EF 400mm f/2.8L IS II USM
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
Dust Lenscap E
93 134 NOK

Canon EF 400/2,8L IS II USM

Som etterfølgeren til det sagnomsuste EF 400MM f/2,8L IS USM, kommer dette objektivet til å rangeres høyt hos både natur- og sportsfotografer. Med et helt nytt optisk system og siste versjon av Canons bildestabilisator (IS), fremstår dette som et klart generasjonsskifte. Den nye konstruksjonen med magnesiumlegering og titankomponenter gir robuste men alikevel lette objektiv.

Med den store blenderåpningen kan man enkelt isolere motivet fra bakgrunnen på en kreativ måte og med en sirkelformet blenderåpning med 9 lameller får man flott bokeh/bakgrunnsslør som gjør bildene spesielle.

Rask og stille autofokusering takket vær ultrasonisk motor (USM), nye AF-algorytmer og en ny høyhastighetsproesessor som sørger for rask og korrekt fokusering under opptak. Fokuseringen kan også gjøres helt manuellt. Du kan også justere fokus selv om du har valgt AF, noe som gir deg enda større kontroll under fotograferingen. Power Focus er til hjelp når du skaper film. Fokus kan da justeres på en enkel måte ved hjelp av en fokusmotor som aktiveres ved å vri på Power Focus kontrollringen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.