Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

314170
  • Innebygd bildestabilisator
  • Produsert med magnesiumslegering og titankomponenter for lav vekt
  • Rask, stille autofokusering gis med en ringformet ultralydsmotor
  • 9-bladet sirkelformet blender for myk bakgrunnsuskarphet
98 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Verdipakke

EF 400mm f/2.8L IS II USM
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
102 938 NOK
EF 400mm f/2.8L IS II USM
Kameraryggsekk BackLight 36L Photo Daypack -
Ettbenstativ MMA49C karbonfiber 5-delt
103 779 NOK

Canon EF 400/2,8L IS II USM

Som etterfølgeren til det sagnomsuste EF 400MM f/2,8L IS USM, kommer dette objektivet til å rangeres høyt hos både natur- og sportsfotografer. Med et helt nytt optisk system og siste versjon av Canons bildestabilisator (IS), fremstår dette som et klart generasjonsskifte. Den nye konstruksjonen med magnesiumlegering og titankomponenter gir robuste men alikevel lette objektiv.

Med den store blenderåpningen kan man enkelt isolere motivet fra bakgrunnen på en kreativ måte og med en sirkelformet blenderåpning med 9 lameller får man flott bokeh/bakgrunnsslør som gjør bildene spesielle.

Rask og stille autofokusering takket vær ultrasonisk motor (USM), nye AF-algorytmer og en ny høyhastighetsproesessor som sørger for rask og korrekt fokusering under opptak. Fokuseringen kan også gjøres helt manuellt. Du kan også justere fokus selv om du har valgt AF, noe som gir deg enda større kontroll under fotograferingen. Power Focus er til hjelp når du skaper film. Fokus kan da justeres på en enkel måte ved hjelp av en fokusmotor som aktiveres ved å vri på Power Focus kontrollringen.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.