Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

EF 400mm f/5.6L USM

Canon EF 400mm f/5.6L USM

15170
  • Objektivet har utdragbar solblender og avtagbart stativfeste
  • Canons L-serie
  • Værtett
17 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Canon EF 400/5,6L USM
Kompakt og rimelig 400mm teleobjektiv i Canons L-serie,dette avanserte objektivet er designet for å være både portabelt og brukervennlig. Et super UD-element, med funksjoner som ligner fluoritt, og et UD-glasselement som gir skarpe bilder fra kant til kant. Objektivet har også et innebygd deksel og avtakbart stativfot. USM er en forkortelse for ultrasonisk motor.

Denne teknologien har Canon utviklet for å produsere rask, nesten lydløs fokusering i det enkelte objektiv.

Objektivet har innebygget solblender.

Leveres med:

  • Bakre og fremre objektivdeksel
  • Objektivpose LZ1132
  • Stativfeste A II

[TEXT1014583797]

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.