LP-E6NH Kamerabatteri

Canon LP-E6NH Kamerabatteri

1048908
  • Kapasitet på 2130 mAh
  • Oppladbart Li-ion batteri
  • Brukt i mange kamera, lys og monitorer
1 259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

LP-E6NH Kamerabatteri
Battery Holder 2
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
1 957 NOK

Å ha et ekstra batteri med deg i kamerabagen er aldri feil. Ingen ønsker å gå glipp av et bilde fordi batteriet har gått tomt. Batteriet har en kapasitet på 2130 mAH.

Kraftig og allsidig kamerabatteri

Oppladbart originalt Li-ion-batteri for blant annet Canons EOS R5 og R6 systemkamera. Brukes også i mange kameralys og skjermer som kan benyttes sammen med ditt systemkamera. LP-E6NH er bakoverkompatibel og passer også til alt utstyr og kameraer som bruker LP-E6N- og LP-E6-batterier.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.