Canon LP-E6NH Kamerabatteri
Artikkelnummer: 1048908

Canon LP-E6NH Kamerabatteri

LP-E6NH Kamerabatteri

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kapasitet på 2130 mAh
  • Oppladbart Li-ion batteri
  • Brukt i mange kamera, lys og monitorer
1 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Alltid et ekstra kamerabatteri

Å ha et ekstra batteri med deg i kamerabagen er aldri feil. Ingen ønsker å gå glipp av et bilde fordi batteriet har gått tomt. Batteriet har en kapasitet på 2130 mAH.

Kraftig og allsidig kamerabatteri

Oppladbart originalt Li-ion-batteri for blant annet Canons EOS R5 og R6 systemkamera. Brukes også i mange kameralys og skjermer som kan benyttes sammen med ditt systemkamera. LP-E6NH er bakoverkompatibel og passer også til alt utstyr og kameraer som bruker LP-E6N- og LP-E6-batterier.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.