LP-E6NH Kamerabatteri

Canon LP-E6NH Kamerabatteri

1048908
  • Kapasitet på 2130 mAh
  • Oppladbart Li-ion batteri
  • Brukt i mange kamera, lys og monitorer
1 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

LP-E6NH Kamerabatteri
Battery Holder 2
LP-E6/LP-E6N Duo charger Canon
1 958 NOK
LP-E6NH Kamerabatteri
Battery Holder 4
Dobbellader til Canon LP-E6, LP-E6N, LP-E6NH
2 469 NOK

Å ha et ekstra batteri med deg i kamerabagen er aldri feil. Ingen ønsker å gå glipp av et bilde fordi batteriet har gått tomt. Batteriet har en kapasitet på 2130 mAH.

Kraftig og allsidig kamerabatteri

Oppladbart originalt Li-ion-batteri for blant annet Canons EOS R5 og R6 systemkamera. Brukes også i mange kameralys og skjermer som kan benyttes sammen med ditt systemkamera. LP-E6NH er bakoverkompatibel og passer også til alt utstyr og kameraer som bruker LP-E6N- og LP-E6-batterier.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.