Mellomring EF12II

Canon Mellomring EF12II

15884
1 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Canon EF12 II
En mellomring har ingen linser, og plasseres mellom objektivet og kamerahuset. De gir objektivet en betydelig kortere nærgrense for fokusering, med tilsvarende økning av forstørrelse.

Effekten blir sterkere jo lenger mellomring og kortere brennvidde ditt objektiv har. (Ikke alle vidvinkel objektiv kan brukes)

Forstørrelse = mellomringen forlenging / brennvidden

Eksempel: Vi har ett 50mm objektiv. Med en 25mm mellonring blir forstørrelse  0,5x (1:2)

Effektiv blender = innstillt blender x (forstørrelsen + 1)

Passer også til  Canons EF-S objektiv.

Les mer om mellomringer och se testbilder her.

Leveres med:

  • bakre och fremre objektivdeksel 
  • oppbevaringspose

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.