Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Intensity Shuttle

Blackmagic Design Intensity Shuttle

313638
2 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Blackmagic Design Intensity Shuttle
Intensity Shuttle er den første 10 biters HD/SD redigeringsløsningen med USB 3.0 i Windowsmiljø. Plugg inn Intensity Shuttle og få tilgang til 10 biters HDMI, analog komponent, komposite og s-video inn- og avspilling. Intensity Shuttles innovative design er kompakt og bærbar. Siden Shuttle tilkobles via USB behøver ingen strømadapter.

Tilkoblinger
HDMI inn/ut
Komponent inn/ut
S-video inn/ut
Komposit inn/ut
Lyd inn og ut via RCA

Systemkrav
En USB 3.0-port som er integrert på et Intel x58 hovedkort eller ett USB 3.0 PCI-Express kort som er innstallert på ett x58 eller P55 hovedkort.

Se en komplett liste över kompatible hovedkort og datatamaskiner på Blackmagic Designs hjemmeside

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.