Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

2big Thunderbolt3 12TB Dock USB 3.0

LaCie 2big Thunderbolt3 12TB Dock USB 3.0

1035882
7 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

RAID-harddisk og dockingstasjon

2big Dock er en kombinert RAID-harddisk og dockingstasjon. Harddiskene er enterprise-class med maksimal overføringshastighet på 440 MB/s for å klare de høye kravene som stilles til en harddisk som skal håndtere store bilde- og videofiler. Dockingstasjonen gjør at du kan koble til tilbehør som skjermer, samt overføre materiale fra minnekort.

CF og SD-kortleser

På forsiden av enheten finner du to kortplasser. En for CompactFlash-kort, og et for SecureDigital-kort. USB 3.0 type A på forsiden gjør at du kan koble til en ekstern bærbar harddisk, eller lade en mobiltelefon.

Thunderbolt 3

På baksiden av enheten finnes det to stk Thunderbolt 3-porter og opp til 5 enheter kan seriekobles via Thunderbolt 3. Dersom du kobler datamaskinen til en av disse portene lades dataen via Lacie 2big Dock. Via Thunderbolt 3 gir den 15W til dataen, og via USB 3.1 gir enheten 27W.

USB 3.1

En USB 3.1 port finnes også på baksiden av 2big Dock. Via denne porten kan du koble til en datamaskin som støtter USB 3.1 eller USB 3.0.

DisplayPort

En fullstor DisplayPort gjør at du kan koble til en 4K-skjerm direkte til 2big Dock.

Leveres med

  • LaCie 2big Dock Thunderbolt 3
  • USB-C kabel (USB 3.1 og Thunderbolt 3 kompatibel)
  • USB-C til USB-A adapter (USB 3.0)
  • Harddisker
  • Strømadapter

LaCie Rescue Data Recovery Service

Denne harddisken inngår i LaCies Rescue Service, noe som innebærer at du kan sende inn harddisken til dem i løpet av garantitiden for å gjenskape innholdet om harddisken på noen måte er blitt skadd. Les mer på vår side om LaCie Rescue Data Recovery Service.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.