Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Connect Station CS100 1TB

Canon Connect Station CS100 1TB

1016841
1 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lagre, vise og dele
Canon Connect Station CS100 er en perfekt smart liten lagringsenhet der du kan lagre både dine filmer og foto trådløst direkte fra kamera, smarttelefonen eller nettbrett og vise alt ditt materiale på din TV.

Passer alle
Du kan føre over dine bilder på alle mulige måter. Med bare en berøring før du over dine bilder og filmer fra NFC-kompatible enheter, med WiFi kan du koble opp alle moderne smarttelefoner, nettbrett og mengder av kamera for enkel trådløs overføring. Eller hvorfor ikke putte ditt minnekort eller USB-minne direkte i Connect Station CS100 og føre over bildene på den måten.

Lagra alt på et sted
Siden det finnes mange ulike muligheter å koble ditt utstyr som tar bilder eller filmer til Connect Station CS100 så kan du enkelt få alt materiale lagret på et og samme sted og ha enkel tilgang for visning på din TV.


Utforsk, velg og skriv ut!
Med Connect Station CS100 kan du enkelt koble deg opp mot din trådløse Canonskriver for å skrive ut dine bilder.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.