Mygg d:screet 4060 svart

DPA Mygg d:screet 4060 svart

1018674
4 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mygg d:screet 4060 svart
Clip till d:screet svart (SCM0017-B)
Adapter MicroDot till Sennheiser EW DAD6034
5 569 NOK
Mygg d:screet 4060 svart
Clip til d:screet svart (SCM0004-B)
Adapter MicroDot til Sony Freedom WRT 805 / UWP
5 629 NOK

Designet for bruk med trådløse systemer på kino, på TV eller stengte instrumenter er d:screet 4060 virkelig diskret. Takket være sin lille størrelse og sin rundopptagende karakter behøver ikke mikrofonen å pekes rett mot lydkilder for å opprettholde god lydkvalitet.

Mikrofonen krever fantomspenning på 48+ eller via trådløs sender for å fungere.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.