Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blitspakke D-Lite RX 2 Umbrella To Go

Elinchrom Blitspakke D-Lite RX 2 Umbrella To Go

1025701
 • Blitsstyrke fra 200 Ws ned til 12 Ws
 • Skyport gir unik fjernstyringsmulighet og finnes innebygd i Elinchroms blitsmodeller
 • Intelligent slavetenning gjør D-Lite RX2 enkel å bruke i kombinasjon med speedlights
 • Superkort brenntid gir skarpe bilder
 • Temperaturstyrt vifte
 • Elinchrom tilbehørsbajonett gir tilgang til markedets bredeste tilbud av lysformere
7 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Blitspakke D-Lite RX 2 Umbrella To Go
innstillngslys 100W/196V
Rotalux monteringsring for Elinchrom
8 783 NOK
Blitspakke D-Lite RX 2 Umbrella To Go
Lysmåler L-308X Flashmate
Paraply Pakke
11 760 NOK

Elinchrom D-Lite RX 2 Umbrella To Go er en kompetent studioblitspakke som passer både i hjemmestudioet eller til bedrifter med egenproduksjon av bildemateriell. Settet inneholder alt du trenger for å komme i gang med profesjonell lyssetting. D-Lite RX 2 er en meget god studioblits med funksjoner og ytelse som du normalt bare finner på dyrere modeller. Design og byggekvalitet er tilpasset krevende entusiaster.

To paraplyfester, smart plasser nær midte av lampen gjør at du kan kombinere valgfri lysformere. D-Lite RX 2 har innebygd vifte som automatisk regulerer blitsens temperatur. Ved bregrenset bruk av blitsen er viften avslått, men skrur seg på og øker farten i takt med at blitsen blir varmere.

 • Blitsstyrke fra 200Ws ned til 12Ws. kan enkelt tilpasses for ulike typer fotografering, som for eksempel portretter eller produktfotografering.
 • Skyport gir unik fjernstyringsmulighet og finnes innebygd i alle Elinchroms blitser.
 • Intelligent slaveutløser gjør D-Lite RX 2 enkel å bruke i kombinasjon med speedlights
 • Superkort brennetid gir skarpe bilder
 • Eksepsjonelt jevn fargetemperatur over hele effektområdet
 • Temperaturstyrt vifte
 • Elinchrom tilbehørsbajonett gir tilgang til markedets bredeste utvalg av lysformere

 

Skyport fjernstyring
D-Lite RX 2 har en innebygd Skyport fjernstyring med 8 kanalfrekvenser og 4 grupper som kan styres via den medfølgende fjernstyringsenheten, Skyport Transmitter Plus, som kan trigge blitsen og regulere uteffekten på avstander opp til 200m. Hver blits kan styres individuelt ved større lyssettinger.

Tilbehør
Elinchrom tilbyr et stort sortiment av tilbehør og lysformere. Samtlige blitsmodeller bruker samme tilbehørsbajonett, som åpner muligheten for enkelt å veksle mellom ulike modeller etter behov. som tilbehør finnes også Skyport USB Module som sammen med den inkluderte programvaren, Skyport 3.0, gir mulighet for å styre blitsene fra datamaskinen samt en mengde andre funksjoner. Med Skyport Plus HS kan du via det innebygde displayet stille inn hver blits separat samtidig som den innstilte styrken og funksjoner for innstillingslyset kan avleses.Opp til 10 blitser vises på displayet samtidig. D.Lite RX 2 kan brukes til Hi Sync, fotografering med ekstremt kort synkroniseringstid. Avhengig av hvilket kamerahus du bruker kan lukkertider ned til 1/8000s brukes, og gi deg større kreativ frihet.

Sterk og rask
D-Lite RX 2 er kraftig og oppladningstiden mellom hvert blink er 0,2-0,6s avhengig av effekt.

Nøyaktig regulering av lysstyrke
Lysstyrken kan reguleres med en presisjon på 1/10 blendertrinn med et omfang på hele 5 lendertrinn - 12Ws opp til 200Ws. Flotte portretter med liten ybdeskaprhet og gruppebilder med alle personer i fokus ved hjelp av stor dybdeskarphet klarer man enkelt med D-Lite RX 2. Uavhengig av innstilt styrke, leverer D-Lite RX 2 svært stabilt lys med enestående jevnhet i eksponering og fargetempereatur.

Eyecell slaveutløser
Eyecell er en intelligent slaveutløser som kan trigge D-Lite RX 2 fra lyset av en speedlight, hvilket innebærer at du kan kombinere studioblitser med vanlige kamerablitser. Det går også an å kople en løs Skyport Universal Receiver Plus til en speedlight og på den måten utløse alle blitsene fra Skyport Transmitter Plus. mange ganger er dette den sikreste metoden, ettersom radiosignalet fra Skyport er mye mer effektivt enn å utløse blitser via lys.
 

Innstillingslys for enklere lyssetting
D-Lite RX2 har en innstillingslampe som tilsvarer 150W og gir deg mulighet til å bedømme lyssettingen før du tar bildet. Styrken på innstillingslyset kan justeres på flere måter; kontinuerlig full styrke, proporsjonalt med innstillt blitsstyrke, manuell styrke eller slukket.

Denne pakken inneholder:

 • 2 stk. D-Lite RX 2 (med 100W innstillingslampe, Beskyttelseshette, 5m synkkabel, 5m strømledning)
 • 2 stk paraplyreflektorer 16 cm
 • Sølvparaply 85 cm
 • Transparent paraply 85 cm
 • Transparent deflektor
 • Skyport Transmitter Plus (batterier ikke inkludert, 2x AA 1,5V)
 • Stativset med veske (2x 88-235cm)
 • Veske for blitslampene
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.