Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lampehode ELB 1200 Hi-Sync Head

Elinchrom Lampehode ELB 1200 Hi-Sync Head

1033501
 • Fotografer utendørs i sterkt dagslys
 • Fotografer portretter med lite dybdeskarphet og blits
 • Frys raske bevegelser
 • LED-innstillingslys
 • Standard Elinchrom-bajonett
 • Sentrert paraplyfeste
9 245 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Lampehode ELB 1200 Hi-Sync Head
Stativ Pro 85-235 EL-30101
Sandsäck utan fyllning
10 063 NOK
Lampehode ELB 1200 Hi-Sync Head
Blitsrør ELC 500/1000 Plug In
Kuppel klart glass til ELB 1200 Head
11 905 NOK

Lampehode ELB 1200 Hi-Sync Head

Hi-Sync Head er optimert for Hi-Sync fotografering med lukkertider helt ned til 1/8000 sek.

Fordeler

 • Utendørs i sterkt dagslys
 • Portrett med kort dybdeskarphet
 • Frys raske bevegelser
 • Robust design
 • LED installeringslys
 • Sentrert paraplyfeste
 • Standard Elinchrom-bajonett

Utendørs i sterkt dagslys

Gjennom å velge kort synk-tid kan fotografen styre balansen mellom eksisterende lys og blitslys. Blitsen kan t.o.m. overvinne solens sterke skinn.

Portrett med kort dybdeskarphet

Takket være muligheten til og selv fritt velge lukkertid kan fotografen velge ønsket kombinasjon av lukkertid/blender og ha kontroll over dybdeskarpheten også ved blitsfotografering.

Frys raske bevegelser

Action- og sportsfotografer setter pris på muligheten til å, med lukkerens hjelp, fryse raske bevegelser. Dette er umulig med standardblitser ettersom fotografen da blir låst til kameraets ordinære blits-sync tider.

Tilpasset for høyt arbeidstempo

Pro Head har et meget stabilt og pålitelig design fra 1/2800 sek ned til korte 1/5050 sek. Passer perfekt for allroundfotografer som arbeider lange dager.

Robust design

Hus av aluminium og solide håndtak gjør blitshodet enkelt å håndtere i alle miljøer. Blitsen leveres med kuppel av klart glass som beskytter blitsrøret og LET-innstillingslampen.

LED Innstillingslys

Innstillingslyset er en 50W LED-lampe som i lysstyrke tilsvarer 250W  halogen (4000 Lumen). Fargetemperaturen er av dagslyskarakter med CRI 92. Lysstyrken og kvaliteten på lyset gjør at ELD 1200 Pro Head fungerer utmerket for filming. Innstillingslyset kan styres proporsjonelt eller manuelt. Dessuten finnes det en VFC-funksjon, som innebærer at innstillingslyset indikerer når aggregatet er ladet opp til full styrke. Den innebygde viften kan ved filming slås av for å unngå forstyrrende lyd.

Sentrert paraplyfeste

Det sentrerte paraplyfestet, for paraplyer med skaft 7-8mm, gir enestående jevn lysdistribusjon over alle paraplyer uansett størrelse. Dessuten gis det mulighet til å kombinere ulike typer lysformende tilbehør som f.eks. reflektorer med deflektorer. På den kraftige tiltleden av metall finnes det eksternt paraplyfeste.

Standard Elinchrom-bajonett

Blitshodet brukes en standard Elinchrom-bajonett, slik at du kan bruke hele spekteret av Elinchroms lysformere uten å behøve noen adapter.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.