Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Raster/Reflektorkit Komplett

Elinchrom Raster/Reflektorkit Komplett

42259
2 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Elinchrom Raster/Reflektorkit Komplett 21 cm 8°,12°, 20°,30° Kit med Standardreflektor og 4 stk Raster. Bikuberaster gir skarpere skygger og begrenser lysspredingen. Lyset samles til et punkt med myk overgang til svart, og med et minimum av lystap. Kitet inneholder: - 26141 Standardreflektor 21 cm, 50° - 26052 Raster 30° - 26053 Raster 20° - 26054 Raster 12° - 26055 Raster 8°
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.