Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske ProTech Location svart

Elinchrom Veske ProTech Location svart

1025712
2 045 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Veske til studioblitsene dine
Elinchrom Pro Tec Location Bag er en utstyrsveske laget av slitesterk nylon , spesialdesignet for studioblitser av typen ELB 400 og Quadra. Vesken er enkel å tilpasse og kan foldes helt til den ene siden for rask tilgang til alt utstyret. Det finnes totalt åtte innervegger, fire vertikale og fire horisontale så vesken enkelt kan tilpasses utstyret. Tilbehør oppbevares smart i de to sidelommene. Veskens skulderrem og håndtak er polstret, så de er behagelige å bære.

Veskens utside er motsandsdyktig mot skitt og fukt og det følger også med et regntrekk. På veskens ene langside finnes det en del hemper der du kan feste stativ og paraplyer ved hjelp av de medfølgende remmene.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.