Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-27%

Fine Art Cotton Smooth Natural 17" x 15 meter

Epson Fine Art Cotton Smooth Natural 17" x 15 meter

1041595
  • Produsert for Epsons pigmentbaserte blekkskrivere
  • Arkiveringsegenskaper av museumskvalitet
  • 17 tommer x 15 meter
1 090 NOK1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Epson Fine Art Cotton Smooth Natural 17" x 15 meter

Smidig og naturlig bomullsbasert arkivpapir som naturtro gjengir farger, toner og detaljer - og sikrer dem i mange år fremover. De er utformet for å fungere sammen med Epsons utvalg av pigmentbaserte blekkskrivere. Skriv ut med livlige, intense farger og dybde og dybde takket være det avanserte UltraChrome-blekket sammen med den flate, bomullsbaserte kunstpapiret. Dette kunstpapiret bruker en spesiell beleggsteknikk for papir for å sikre at du kan gjenskape den størst mulige fargeskalaen, samtidig som du oppnår perfekte detaljer og smidige toneoverganger.

Fordeler

  • Produsert for Epsons pigmentsbaserte blekkskrivere
  • Arkiveringsegenskaper av museumskvalitet

Leveres med

  • Fine Art Cotton Smooth Natural 17" x 15 meter
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.