kikkert Aquafloat 7x50 WP Compass

Focus kikkert Aquafloat 7x50 WP Compass

1016094
  • Vanntett
  • Fyllt med gass for god flytevne
  • Kompass og avstandsskala med belysning
1 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Marinekikkert med 3D-syn
Individuell fokusering gir en optisk dybdeskarphet fra 20 meter til uendelig uten omfokusering ved bruk. Kikkerten har et stort synsfelt som gir et 3D-syn og det store lysinnslippet gjør den utmerket til bruk på nattetid. Innebygd kompass og avstandsskalaer som ved behov kan belyses på natten. BaK4-prismer og antirefleksbehandling gir et klart og skarpt bilde. Vanntett for å tåle marine miljøer. Veske og flyterem inkludert.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.