Focus kikkert Aquafloat 7x50 WP Compass
Artikkelnummer: 1016094

Focus kikkert Aquafloat 7x50 WP Compass

Vanntett kikkert som flyter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Vanntett
  • Fyllt med gass for god flytevne
  • Kompass og avstandsskala med belysning
1 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Marinekikkert med 3D-syn
Individuell fokusering gir en optisk dybdeskarphet fra 20 meter til uendelig uten omfokusering ved bruk. Kikkerten har et stort synsfelt som gir et 3D-syn og det store lysinnslippet gjør den utmerket til bruk på nattetid. Innebygd kompass og avstandsskalaer som ved behov kan belyses på natten. BaK4-prismer og antirefleksbehandling gir et klart og skarpt bilde. Vanntett for å tåle marine miljøer. Veske og flyterem inkludert.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.