Focus Sailor III 7x50 WP
Focus Sailor III 7x50 WP
Focus Sailor III 7x50 WP
Focus Sailor III 7x50 WP
Focus Sailor III 7x50 WP
Focus Sailor III 7x50 WP
Artikkelnummer: 1100238

Focus Sailor III 7x50 WP

Vanntett marinekikkert som gir et stødig og stabilt bilde

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Stor dybdeskarphet
 • Passer til sjø og båtliv
 • Forsterket og sikkert grep
1 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

På Sailor III finner vi et større og forbedret grep. Det nye grepet gjør det enklere å håndtere kikkerten med én hånd, selv i grov sjø. Dette sikrer trygg navigering selv under de vanskeligste forhold. I tillegg til et godt grep har gummistrukturen også en spesiell evne til å avvise vann, noe som sikrer sklisikker og trygg håndtering, spesielt i kraftig regnvær. Takket være den store dybdeskarpheten minimeres behovet for fokusering, noe som gjør det raskere å finne sjømerker eller steiner og skjær.

Fordeler

 • Stor dybdeskarphet
 • Etui og stropp medfølger
 • Øyeavlastning på 24 mm
 • Tilpasset selv om du bruker briller
 • Høy lysstyrke
 • Tilpasset til sjøs
 • Forsterket og sikkert grep
 • Roterbare øyemuslinger
 • Dioptrisk justering på +/- 33

Mye i fokus

Sailor III WP har en stor dybdeskarphet som sikrer at du enkelt og raskt kan finne sjømerker, steiner, skjær og lignende uten å måtte fokusere så mye på nytt.

Forsterket og sikkert grep

Grepet på denne versjonen av Sailor III er forstørret og forsterket. Det nye grepet gjør det enklere å manøvrere kikkerten med én hånd, uavhengig av forholdene til sjøs. Dette gjør det enklere å navigere trygt selv i de mest utfordrende situasjoner. I tillegg til et godt grep har gummistrukturen også den unike egenskapen at den er vannavstøtende, noe som sikrer sklisikker og trygg håndtering, spesielt i kraftig regnvær.

Takler utfordrende lysforhold

Kikkerten er svært lyssterk og har en utgangspupill på over 7,1 mm. Sailor III er også utstyrt med BaK-4-prisme og avansert flerlags antirefleksbehandling (FMC) som gir et skarpt og klart bilde selv under dårlige lysforhold.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen