-20% med kode
Artikkelnummer: 1100238

Focus Sailor III 7x50 WP

Vanntett marinekikkert som gir et stødig og stabilt bilde

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Stor dybdeskarphet
  • Passer til sjø og båtliv
  • Forsterket og sikkert grep
1 490 NOK

-20% med kode

Akkurat nå får du 20% på utvalgte kikkerter fra Focus . Bruk kampanjekoden: SUMMER i kassen for å benytte deg av rabatten. Kampanjen varer frem til 4. august og gjelder i et begrenset antall.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

På Sailor III finner vi et større og forbedret grep. Det nye grepet gjør det enklere å håndtere kikkerten med én hånd, selv i grov sjø. Dette sikrer trygg navigering selv under de vanskeligste forhold. I tillegg til et godt grep har gummistrukturen også en spesiell evne til å avvise vann, noe som sikrer sklisikker og trygg håndtering, spesielt i kraftig regnvær. Takket være den store dybdeskarpheten minimeres behovet for fokusering, noe som gjør det raskere å finne sjømerker eller steiner og skjær.

Fordeler

  • Stor dybdeskarphet
  • Etui og stropp medfølger
  • Øyeavlastning på 24 mm
  • Tilpasset selv om du bruker briller
  • Høy lysstyrke
  • Tilpasset til sjøs
  • Forsterket og sikkert grep
  • Roterbare øyemuslinger
  • Dioptrisk justering på +/- 33

Mye i fokus

Sailor III WP har en stor dybdeskarphet som sikrer at du enkelt og raskt kan finne sjømerker, steiner, skjær og lignende uten å måtte fokusere så mye på nytt.

Forsterket og sikkert grep

Grepet på denne versjonen av Sailor III er forstørret og forsterket. Det nye grepet gjør det enklere å manøvrere kikkerten med én hånd, uavhengig av forholdene til sjøs. Dette gjør det enklere å navigere trygt selv i de mest utfordrende situasjoner. I tillegg til et godt grep har gummistrukturen også den unike egenskapen at den er vannavstøtende, noe som sikrer sklisikker og trygg håndtering, spesielt i kraftig regnvær.

Takler utfordrende lysforhold

Kikkerten er svært lyssterk og har en utgangspupill på over 7,1 mm. Sailor III er også utstyrt med BaK-4-prisme og avansert flerlags antirefleksbehandling (FMC) som gir et skarpt og klart bilde selv under dårlige lysforhold.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen