kikkert Marin 7X50 CF WP

Nikon kikkert Marin 7X50 CF WP

311039
  • Vanntett ned til 2 m i 5 minutter
  • Kan utmerket godt brukes også med briller
  • Gummibekledd konstruksjon for bedre grep og støttålelighet
  • Midtfokus
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Nikon Marin 7X50CF WP
Sentral fokusering. Vanntett (1 m under vann i maks 5 minutter). High-eyepoint, design som gjør at kikkerten fungerer perfekt for brillebrukere. Flerlagsbehandlede linseelement som bidrar til et lyssterkt bilde. Gummibelagt, noe som gjør den støtsikker og behagelig å holde i.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.