Direktefilmkamera

Kjøp direktefilmskamera hos oss, online eller i butikk. Et direktefilmskamera, eller polaroidkamera som mange kjenner det som, er et enkelt kamera som skriver bildene dine direkte ut i hånden din. Direktefilmskamera bruker en spesiell film og teknikk for å kunne fremkalle bildene direkte, og de ferdige bildene passer perfekt dersom du vil lage en collage på en fotovegg eller til et finere fotoalbum. Hos oss kan du kjøpe direktefilmskameraer fra varemerker som Polaroid, Fujifilm Instax, Impossible, Leica og Kodak.

28 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Kompaktkamera
Varemerker
Farge
Trådløse tilkoblinger:
Oppløsning:
USB-lading:
Søker:
Innebygget blits:
USB-tilkobling:
Vekt:
Dybde:
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.