Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Instax Mini 70 gull

Fujifilm Instax Mini 70 gull

1030112
  • Selfie-modus med speil
  • Hi-Key mode
  • Finnes i flere farger

Velg farge

895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fujifilm Instax Mini 70
Stilig polaroidkamera fra Fuji, nå også med selfiemodus. Kameraet har et speil foran, og en makromodus-funksjon med en avstand på 30-60cm nærgrense, og en selvutløser, noe som gjør det enkelt å ta selvportretter. Siden kamerablitsen beregnser lyset automatisk når du fotograferer, og justerer lukkerhastigheten basert på dette får du ryddige og klare resultater selv i svakt lys, uten at du må gjøre noen avanserte innstillinger. Det finnes også en Hi-Key modus som lar deg fange lyse og vakre hudtoner

Leveres med:

    2 st CR2-batterier

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.