Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Instax Square sq10

Fujifilm Instax Square sq10

1034710
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Instax SQ10 - Digital direktframkallingskamera

Fuji Instax SQ10 kombinerer fordelen med den digitale teknikken med smidigheten til et direktefremkallingskamera. Med SQ10 kan du ta et bilde, se det på skjermen, og deretter skrive det direkte ut fra kameraet. På denne måten sparer du utskriftene til de bildene som virkelig betyr noe. Du kan også skrive ut det samme bildet flere ganger, eller lagre det direkte på minnekortet.

Fordeler:

 • Kombinerer digitalkamera og direktefremkallingskamera
 • Skriv ut det samme bildet flere ganger
 • Se bildet på skjermen før du skriver det ut
 • Lagre på minnekortet
 • Kreativ justering og effektfilter
   

Ved å kombinere digital teknologi med analog direktefremkalling får du tilgang til det beste av to verdener. Med SQ10 tar du bildet digitalt, legger på effekter og justerer bildet direkte i kameraet, og skriver så bildet ut - så mange ganger du selv vil. Perfekt når du vil dele et gruppebilde med alle vennene dine som er med i det. Da SQ10 også har en digital skjerm kan du se bildet før du skriver det ut, slik at du kan være sikker på at lys og komposisjon stemmer med det du hadde tenkt deg, slik at du slipper å sløse unødvendig med papir.

Du kan justere bildet ditt direkte i SQ10, både ved å endre lysstyrken, men også ved effekter, filter og vignetteringer. Juster det samme bildet på ulike måter, og lag så mange kopier av hver som du har lyst på. De digitale bildene kan du i tillegg lagre på et minnekort, og lagre til fremtiden, akkurat som på et vanlig digitalkamera.

Leveres med:

 • Instax Square SQ10
 • Batteri NP-50
 • MicroUSB kabel (Ladning)
 • Strømadapter for USB

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.