FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN

Sigma FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN

1046156
 • Bakbelyst CMOS-fullformatssensor på 24mp
 • 4K UHD 30p Long-GOP og All-I
 • Film i RAW 12-bit CinemaDNG til ekstern SSD via USB-C
 • L-Mount gir kompatibilitet med objektiver fra Sigma, Panasonic og Leica
 • Modulært design med en rekke tilbehør for maksimal tilpasning
 • Støtter de fleste bildeforhold: 21:9, 16:9, 3:2, √2:1 (Tilsvarer 1:1.41), 4:3, 7:6, 1:1
26 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN
AirCross 2 Professional Kit
XSW-D trådløst myggkit 3,5 mm-kontakt
36 129 NOK
FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN
Videostativkit TSL08AS2P Slim
Air 2 Gimbal + iFocus-M Wireless Lens Motor
36 579 NOK

Sigma FP

Som verdens minste fullformatshus er Sigma FP designet for deg som er "run-and-gun"-filmer, trenger mange valgmuligheter for tilbehør og rigging, men fremdeles vil ha fordelene som en fullformatssensor gir. Den bakbelyste CMOS-sensoren på 24mp gir god lysfølsomhet, og uten lavpassfilter får du maksimal detaljgjengivelse, i både stillbilder og video. Muligheten til å spille inn filer i formatet Cinema DNG 12-bit 4:2:2 opp til 24p og 4K UHD til en ekstern SSD gjør at du kan skape filmatisk materiale med høy fleksibilitet i postproduksjon.

Fordeler

 • Svært kompakt fullformat
 • Ekstensiv modularitet - tilpass huset etter dine egne behov
 • 12-bit Cinema DNG i 4K 24p til ekstern SSD-lagring via USB-C
 • 8-bit Cinema DNG i 4K 25p til minnekort med UHS-II
 • MOV. med All-I eller Long-GOP i 4K 30p opp til 440 Mbps
 • Full-HD opp til 120fps
 • Værtett

Avanserte videofunksjoner

Med formatet CinemaDNG får du større dynamisk område og mer fleksibilitet i din postproduksjon. Spill inn i 4K, 24p med 12 biters fargedybde til ekstern SSD eller 4K, 25p i 8-bit til internt minnekort. Som filmskaper vil du også sette pris på muligheten til å forhåndsvise flere ulike bildeforhold, som 1:1, 16:9 og Cinemascope 2.35:1 mm. Dessuten støtter kameraet s.k. Cinemagraphs - animerte stillbilder som minner om GIFer eller Apples "Live"-bilder.

Solide stillbilder

Råformat i DNG opp til 14-bit med den bakbelyste fullformatssensoren gjør at Sigma FP også er et utmerket stillbildekamera. Den har 49 kontrastgjenkjennende autofokuspunkter og seriebildetagning opp til 18 bilder per sekund, og sensorens høye lysfølsomhet gjør at du kan bruke kameraet med raske lukkertider og i dunkelt lys uten problemer.

Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary

Med sin lave vekt og kompakte utforming er Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary et svært passende objektiv til Sigma FP. Det er tilpasset for å prestere godt både i stillbilder som til video, med rask og stillegående autofokus, og tilpasset vridemoment for nøyaktig manuell fokusering. For å gi så god bildekvalitet som mulig er optikken også behandlet for å redusere refleksjoner i motlys og holde god kontrast.Leveres med

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.