Superdeal på skulderveske
Artikkelnummer: 1046156

Sigma FP kamerahus + 45mm f/2,8 DG DN

Ekstremt kompakt fullformatskamera med lite og lett normalobjektiv

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Bakbelyst CMOS-fullformatssensor på 24mp
  • 4K UHD 30p Long-GOP og All-I
  • Film i RAW 12-bit CinemaDNG til ekstern SSD via USB-C
25 290 NOK

Superdeal på skulderveske

Akkurat nå kan du kjøpe sp.tech Creator X-Body Pack (1055586/1055252) for bare 499,- (ordinær pris 1 290,-) når du kjøper utvalgte kameraer fra SP. Rabatten trekkes automatisk fra når du legger et kamera og en veske i handlekurven. Kampanjen gjelder frem til 23. juni og i begrenset antall. Klikk på «les mer» for å se hvilke vesker som er inkludert i kampanjen.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma FP

Som verdens minste fullformatshus er Sigma FP designet for deg som er "run-and-gun"-filmer, trenger mange valgmuligheter for tilbehør og rigging, men fremdeles vil ha fordelene som en fullformatssensor gir. Den bakbelyste CMOS-sensoren på 24mp gir god lysfølsomhet, og uten lavpassfilter får du maksimal detaljgjengivelse, i både stillbilder og video. Muligheten til å spille inn filer i formatet Cinema DNG 12-bit 4:2:2 opp til 24p og 4K UHD til en ekstern SSD gjør at du kan skape filmatisk materiale med høy fleksibilitet i postproduksjon.

Fordeler

  • Svært kompakt fullformat
  • Ekstensiv modularitet - tilpass huset etter dine egne behov
  • 12-bit Cinema DNG i 4K 24p til ekstern SSD-lagring via USB-C
  • 8-bit Cinema DNG i 4K 25p til minnekort med UHS-II
  • MOV. med All-I eller Long-GOP i 4K 30p opp til 440 Mbps
  • Full-HD opp til 120fps
  • Værtett

Avanserte videofunksjoner

Med formatet CinemaDNG får du større dynamisk område og mer fleksibilitet i din postproduksjon. Spill inn i 4K, 24p med 12 biters fargedybde til ekstern SSD eller 4K, 25p i 8-bit til internt minnekort. Som filmskaper vil du også sette pris på muligheten til å forhåndsvise flere ulike bildeforhold, som 1:1, 16:9 og Cinemascope 2.35:1 mm. Dessuten støtter kameraet s.k. Cinemagraphs - animerte stillbilder som minner om GIFer eller Apples "Live"-bilder.

Solide stillbilder

Råformat i DNG opp til 14-bit med den bakbelyste fullformatssensoren gjør at Sigma FP også er et utmerket stillbildekamera. Den har 49 kontrastgjenkjennende autofokuspunkter og seriebildetagning opp til 18 bilder per sekund, og sensorens høye lysfølsomhet gjør at du kan bruke kameraet med raske lukkertider og i dunkelt lys uten problemer.

Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary

Med sin lave vekt og kompakte utforming er Sigma 45mm f/2,8 DG DN Contemporary et svært passende objektiv til Sigma FP. Det er tilpasset for å prestere godt både i stillbilder som til video, med rask og stillegående autofokus, og tilpasset vridemoment for nøyaktig manuell fokusering. For å gi så god bildekvalitet som mulig er optikken også behandlet for å redusere refleksjoner i motlys og holde god kontrast.Leveres med

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen