Kampanje

Perfekt hverdagsobjektiv med høy lysstyrke

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Sony E

1025610
  • Kompakt størrelse
  • Høy lysstyrke gir liten dybdeskarphet
  • Tilsvarer 45 mm
3 759 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sigma Autumn CashbackFå 500,- tilbake!

I høst får du 500 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sigma. For å se alle produktene som er med i cashbacken og fullstendige villkår, klikk på "les mer". Kampanjen varer t.o.m. 30/11
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Sony E
UV-Filter 52mm PD WMC
Pusseklut mikrofiber
4 157 NOK
30mm f/1.4 DC DN Contemporary til Sony E
ND-filter ND64 Slim HD IR-Cut 52mm (6 trinn)
Variabelt ND-filter NDX 32-1000 52mm (5-10 trinn)
5 453 NOK

Kompakt og lyssterkt normalobjektiv tilpasset speilløse kameraer

Med en stor blenderåpning på f/1.4 leverer dette kompakte objektivet bilder av høy kvalitet selv under dårligere lysforhold, og den 9-blads runde blenderåpningen skaper vakker bokeh. Objektivet kan brukes til portrettfotografering, landskap og interiør, og den raske autofokusen produserer skarpe bilder og jevne filmer.

Sigmas Super Multi-Layer Coating reduserer «flare»/ bluss og skygger og gir skarpe bilder med høy kontrast selv ved maksimal blenderåpning.

Leveres med

  • Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary
  • Front- og bakdeksler
  • Solblender (LH586-01)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.