Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bakgrunn stoff Sequin rosy pink/sølv2,6x3m

Fotobestway Bakgrunn stoff Sequin rosy pink/sølv2,6x3m

1039755
1 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Bakgrunn stoff Sequin rosy pink/sølv2,6x3m
Clamp Studioklemme 10 cm
Bakgrunnsett + Chromakey bakgrunn
2 839 NOK
Bakgrunn stoff Sequin rosy pink/sølv2,6x3m
Rocksolid A Spring Clamp 2
Bakgrunnsstativ 3 meter LA-1108
3 623 NOK

Fotobestway Sequin stoffbakgrunn rosa/sølv 2,6 x 3m

Dette er en ny type stoffbakgrunn med fastsydde paljetter, som i sin tur har to ulike farger, en på hver side. Dette gjør at du kan lage symboler, tekster eller mønster i bakgrunnen og få en unik look til hvert tilfelle.

Fordeler

  • Forandre og skape mønster på bakgrunnen
  • Unik bakgrunn for hvert tilfelle

Bakgrunn med mange muligheter

Gjennom den unike utformingen av tøybakgrunnen kan du enkelt forandre den avhengig av hva du fotograferer og det enkelte tilfellet. Dra hånden gjennom paljettene for å skape f.eks. din logo, et hjerte eller et mønster du eller din kunde ønsker. Dette gjør at du kan bruke den samme bakgrunnen igjen og igjen, uten at det blir kjedelig.

Leveres med

  • Sequin Bakgrund rosa/sølv 2,6 x 3m

Bemerk at stoffet ikke er vaskbart

 
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.