Filter

Kjøp filter hos oss, online eller i butikk! Redigering av bilder må ikke alltid gjøres i etterkant. Ved å bruke filter kan du endre hvordan lyset skal se ut når det treffer kamerasensoren din - delt, lyst, mørkt, gult eller grått for å nevne noe. Et filter kan også fungere som beskyttelse for kameraets frontlinse, redde denne fra riper og skitt. Hos oss finner du et bredt utvalg av UV-filter, ND-filter, polariseringsfilter, makrofilter, beskyttelsesfilter, fargefilter, filtersystem, dronefilter og filtertilbehør. Hos oss finner du alle typer filter fra Nisi, Cokin, B+W, Kenko, Syrp m.fl.

496 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Diameter
Filtertype
Styrke
Passer til
Størrelse
Farge
Egenskaper
Størrelse
Garanti
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.