Filter

Kjøp filter hos oss, online eller i butikk! Redigering av bilder må ikke alltid gjøres i etterkant. Ved å bruke filter kan du endre hvordan lyset skal se ut når det treffer kamerasensoren din - delt, lyst, mørkt, gult eller grått for å nevne noe. Et filter kan også fungere som beskyttelse for kameraets frontlinse, redde denne fra riper og skitt. Hos oss finner du et bredt utvalg av UV-filter, ND-filter, polariseringsfilter, makrofilter, beskyttelsesfilter, fargefilter, filtersystem, dronefilter og filtertilbehør. Hos oss finner du alle typer filter fra Nisi, Cokin, B+W, Kenko, Syrp m.fl.

493 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Fototilbehør
Varemerker
Diameter
Filtertype
Styrke
Passer til
Egenskaper
Størrelse
Størrelse
Farge
Garanti
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.