Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filter Vari orange / blå C-PL 82 mm

NiSi Filter Vari orange / blå C-PL 82 mm

1032641
4 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Nisi Variabelt Orange / Blå sirkulært polariseringsfilter 82mm

Sirkulært polariseringsfilter med fargeskifte i orange og blått. Gjennom å vri filteret får du en økt metning av varme eller kalde toner, samtidig som filteret tar bort polarisert lys.

Fordeler:

  • Øker metningen av orange og blått
  • Begrenser polarisert lys
  • Multi-latyr coating
  • Tynt design med mykt håndtering og styrespak

Polariseringsfilter fra NiSi tar bort reflekterende lys fra f.eks. vinduer og vannoverflater. Dette resulterer i at bildeinformasjonen kan registreres bedre. Bruken av et slikt filter gir også bedre fargegjengivning og kontrast. Bruken av polariseringsfilter intensiverer skyformasjoner og har en dramatisk effekt ved landskapsfotografering. Den blå himmelen polariseres mye mer enn det lyset som skyene sprer.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.