Blits EF-20 TTL

Fujifilm Blits EF-20 TTL

316360
  • Blitskompensasjon fra -1EV til +1EV
  • Kan brukes som både masterblits og slaveblits - helt trådløst
  • Svært liten og smidig blits
1 072 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

FujiFilm EF-20 TTL
Kompakt, vridbar blits med ledetall 20. Kompatibel med bl.a. FinePix X100s, X100, X20, X10 og HS20EXR.

  • Ledertall: 20 (ISO 100)
  • Roterer 45°, 60°, 75°, og 90° vertikalt

Fujifilm FinePix EF-20 TTL er en veldig kompakt blits med godt gjennomtenkt design. Produsentens hensikt var å skape en liten, men samtidig sterk blits, og EF-20 har derfor fått en utrolig god passform som gjør den ideell utformet til kameraets blitssko. Samtidig har Fujifilm utstyrt EF-20 med et vribart hode som kan justeres i alle nødvendige retninger.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.