Fujicolor Pro 400 H 135-36

Fujifilm Fujicolor Pro 400 H 135-36

1014049
189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Negativ fargefilm av profesjonell kvalitet
Få profesjonell kvalitet, finkornet, negativ fargefilm og Fujifilms firefargeslager. Filmen passer utmerket til fotografering av bryllup, portrett og motefotografering der rett gjengivelse av motivet er viktig. Du vil få perfekte hudtoner og myke overganger fra høylys til skygge, veldig troverdig fargegjengivelse, tredimensjonelt utseende og mye mer.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.