Fujicolor Pro 400 H 135-36

Fujifilm Fujicolor Pro 400 H 135-36

1014049
189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Negativ fargefilm av profesjonell kvalitet
Få profesjonell kvalitet, finkornet, negativ fargefilm og Fujifilms firefargeslager. Filmen passer utmerket til fotografering av bryllup, portrett og motefotografering der rett gjengivelse av motivet er viktig. Du vil få perfekte hudtoner og myke overganger fra høylys til skygge, veldig troverdig fargegjengivelse, tredimensjonelt utseende og mye mer.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.