Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1.2 R APD
Artikkelnummer: 1014200

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1.2 R APD

Fujinon XF 56mm f/1.2 R APD

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Portrettobjektiv tilsvarende 85 mm med innebygd APD-filter som genererer ekstra myk bakgrunnsuskarphet
  • Doble verdier på blenderringen viser dybdeskarphet og lysinnslipp
  • Produsert i solid metallkonstruksjon og utstyrt med blenderring samt AF/MF-omkoblere med avstandsskala
13 972 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdens første autofokusobjektiv med apodiseringsfilter for den mykeste, vakreste bokeh du kan tenke deg. XF 56mm f/1,2 R gir virkelig oppsiktsvekkende bilder.

  • Apodiseringsfilter gir penere bakgrunner og framhever forgrunnen
  • Tilsvarende 85mm på fullformat - ideelt til portretter
  • Kanskje det aller beste portrettobjektivet som noen gang er laget

Nydelig bokeh og fantastiske portretter
En så ekstremt stor blender som f/1.2 gir nydelig bokeh, mens brennvidden på 56mm gir en bekvem avstand til motivet og et flatterende perspektiv. Objektivet er i stor grad det samme som Fujifilm XF 56mm f/1.2 R, men har et apodiseringsfilter (APD) for å å gi enda penere bokeh.

Dette er objektivet for portrettfotografen som vil ha den aller høyet mulige bildekvaliteten.

OBS: APD-filteret tar bort noe lys, og selv om blenderåpningen er den samme, slipper objektivet inn noe mindre lys enn sin "tvilling". På objektivet indikeres denne forskjellen, som varierer med hvilken blender du bruker. Den påvirker ikke dybdeskarpheten, men kun eksponeringen. Autofokusen er også noe langsommere enn på Fujifilm XF56mm f/1,2.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.