Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Fujifilm GFX 100
Artikkelnummer: 1044409

Fujifilm GFX 100

Mellomformat med høy oppløsning og bildestabilisering

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innebygd mekanisk bildestabilisering
 • PDAF - Fasebasert autofokus på sensoren
 • BSI - bakbelyst CMOS sensor
119 942 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Høyytelses mellomformatkamera med bildestabilisering

Fujifilm GFX 100 er et høyytelses mellombildekamera med bildestabilisering i verdensklasse. Kameraet er også det første mellomformatkameraet med fasebasert autofokus på sensoren og 4K-video. Takket være den store bakgrunnsbelyste sensoren, høy oppløsning og 16-bits RAW-filer og 4K-video, maksimeres bildekvaliteten i både video og stillbilde. Når du legger til en fasebasert autofokus og bildestabilisering, har du et pålitelig fungerende kamera som oppfyller høye krav.

Fordeler:

 • Innebygd bildestabilisering
 • Fasebasert autofokus
 • Bakgrunnsbelyst sensor med høy oppløsning
 • Detaljert 4K-video i 30p 10-bit
 • 16-bits RAW
 • Ny høyoppløst søker
 • Film / Multi / Still-modus hjul
 • Større toppskjerm
 • Lading via USB-C
 • 3,5 mm lydinngang og hodetelefonutgang
 • To minnekortspor med UHS-II
 • Ta 400 MP-bilder med den nye Pixel Shift-teknologien

Det første mellomformatkameraet med innebygd bildestabilisering

GFX 100 er det første mellombildekameraet med innebygget bildestabilisering i kamerahuset (In Body Image Stabilization), som bidrar til å maksimere bildekvaliteten til høyoppløsningssensoren ved å eliminere vibrasjoner og gi deg et skarpere bilde.

Fasebasert autofokus

Takket være en fasedeteksjonsautofokus blir autofokus raskere, mer effektiv og mer pålitelig. Det nye systemet er i stand til å sette fokus ned til -2 EV ved f / 2.

Høyoppløst bakgrunnsbelyst sensor

En bakgrunnsbelyst sensor resulterer i at kameraet kan motta mer lys mer effektivt, og gir deg renere bildefiler, spesielt ved høyere ISO. Sensoren har en oppløsning på 100 megapiksler som gir deg en ekstrem oppløsning for å kunne beskjære og skrive ut i virkelig stort format.

Detaljert 4K-video i 30p 10-bit

Som det første mellomformatkameraet kan GFX 100 også fotografere i 4K-oppløsning med 30 bilder per sekund. For internt opptak på SD-kort gjelder 10-bits fargedybde i 4: 2: 0, og hvis du tar opp på en ekstern opptaker, kan du få 10-bit 4: 2: 2.

16-bits RAW-filer

En 16-bits RAW-fil gir deg en enorm mulighet til å gjenopprette skyggefulle deler av bildet og dermed få enda mer dynamisk rekkevidde fra en enkelt eksponering.

Ny søker

Den nye søkeren har mer høy oppløsning, men også renere i bildet med mindre lag og pikselering. Søkeren opprettholder også samme høye ytelse mens kameraets autofokus er aktiv.

Film / Multi / Still-modus hjul

For å lette vekslingen mellom stillbilde og video er kameraet utstyrt med en modusvelger for å velge mellom film, multi og stillbilde.

Større toppskjerm

Ettersom kameraet mangler de klassiske Fujifilm-kontrollene med tid og ISO, har kameraet et større toppdisplay for å gjøre innstillingene lettere å se. Under hovedskjermen på baksiden er også en OLED-skjerm som viser nøkkelinformasjon.

Lading via USB-C

Det er mulig å lade kameraet via en standard USB-C-tilkobling fra for eksempel en powerbank eller i bilen. Hvis du vil forsyne kameraet med strøm, kreves en 15v DC-adapter (selges separat)

3,5 mm lydinngang og hodetelefonutgang

For å få maksimal lydytelse fra videoen er kameraet utstyrt med både 3,5 mm hodetelefon- og mikrofoninngang. Nå kan du både lytte og montere eksterne mikrofoner eller mikrofoner på kameraet.

To minnekortspor med UHS-II

Som flere andre modeller i både GFX- og X-serien har GFX 100 plass til to SD-kort og begge sporene har UHS-II-støtte. UHS-II-kort anbefales da kameraet kan levere virkelig store bildefiler.

Doble batterier

To NP-T125-batterier følger med, men kameraet kan selvfølgelig kjøres på kun ett batteri. Et batteri gir en kapasitet på opptil 400 bilder.

Firmwareoppdatering versjon 4

Med versjon 4 av firmwareoppdateringen kommer mange forbedringer til GFX100. Autofokusalgoritmen er oppdatert slik at ytelsen er den samme som du finner hos GFX100s. Nå kan GFX100 kombinere den innebygde bildestabiliseringen i kamerahuset med bildestabilisering i optikk, noe som gjør at du kan oppnå 0,5 trinn bedre bildestabilisering. Nå er det også filmsimuleringen Nostalgic Neg. også for GFX100. TTL i P&A-modus for lengre synkroniseringstider er forbedret.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen