Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Belysningsfilter kald rosa 190 ark 50x60

Gam Belysningsfilter kald rosa 190 ark 50x60

1018334
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

GamColor® (138 effektfilter) er framstilt med såkalt Deep Dyed-teknologi.

Deep dyed betyr at en og samme film er helt gjennomfarget og ikke bestar av ett eller flere laminiat av ulike lag. GAM er det eneste filteret på markedet som benytter denne avanserte metoden for samtlige effekt- og konverteringsfilter.

Filteret er meget varmebestandig (smeltepunkt på 250°C) og mister bare fargen langsomt ved kraftig påkjenning fra ekstremt kraftig lys.

Gam bruker dessuten en polyester-type som er tynnere enne andre, noe som gjør den lettere å håndtere og forme.

Mye jobb er lagt ned for å få fram en høy standard og jevnhet i produksjonen, og det er ingen forskjeller mellom ruller fra ulike produksjonsserier. Renheten i fargen er 100%, så du unngår fargestikk og reduserer lystap.

I USA har GamColor® , CineFilter och GamFusion blitt de mest populære produktene blant lyssettere innen både teater, film og TV/video. Dette på grunn av sin høye kvalitet, de mange spennende fargene og ikke minst for nytenkning som letter arbeidet ditt.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.