Filter Fire Red 280, ark 50x60cm

Gam Filter Fire Red 280, ark 50x60cm

310108
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
GamColor (138 effektfilter) er fremstilt i henhold til såkalt Deep Dyed- teknikk.

Deep Dyed betyr at èn og samme film er helt gjennomfarget, og ikke består av ett eller flere laminat med flere lag. GAM er det eneste filteret på markedet som benytter denne avanserte metoden for samtlige effekt- og konverteringsfiltere.

Filteret er meget motstandsdykrig mot varme (smeltepunkt ved 250°C) og mister kun fargen langsomt ved meget kraftig lyseksponering.

GAM benytter i tillegg polyester som er en tynnere og mer smidig utgave enn andre, hvilket gjør det meget letthåndterlig og formbart.

Mye arbeid er lagt ned i å få frem en høy standard og jevnhet i produksjonen, og det er ingen forskjell mellom ruller fra forskjellige produksjonstilfeller.
Fargens renhet er 100%, hvilket både forebygger fargestikk og reduserer lystapet.

GamColor, CineFilter og GamFusion i USA har blitt det mest populære produktet blant lyssettere både på teater, film og TV/video pga filterets høye kvalitet, mange spennende farger, og ikke minst en nytenking som gjør arbeidet lettere.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.