Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filter Warm Straw 365, ark 50x60cm

Gam Filter Warm Straw 365, ark 50x60cm

310114
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
GamColor (138 effektfilter) er fremstilt etter den såkalte deep dyed- teknikken.

Deep dyed betyr at èn og samme film er fullstendig gjennomfarget istedet for at filteret består av ett eller flere laminat i forskjellige lag. GAM er det eneste filteret på markedet som benytter denne avanserte teknikken for asmtlige effekt- og konverteringsfiltre.

Filteret er meget motstandsdyktig mot varme (smeltepunkt ved 205 grader C) og mister kun fargen langsomt ved kraftig lyseksponering.

GAM benytter i tillegg en type polyester som er tunnere og mer elastisk enn andre, hvilket gjør den meget letthåndterlig og formbar.

Mye arbeid er lagt ned i å få frem en høy standard og jevnhet i produksjonen, og det er ingen forskjell mellom rullene fra forskjellige produksjonstilfeller. Fargenes renhet er 100%, hvilket forebygger innstikk fra andre farger, samt minsker lystapet.

GamColor, CineFilter og GamFusion har blitt det mest populære produktet blant lyssettere både innen teater, film og TV/video i USA; dette pga høy kvalitet og spennende farger.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.