Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Garmin Forerunner 245 Music Black/Red
Artikkelnummer: 1051043

Garmin Forerunner 245 Music Black/Red

Sportsklokke med GPS og musikklagring

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Innebygd GPS for geotagging av bilder
 • Opptil 7 dagers batterilevetid
 • Gå aldri glipp av en samtale med smartvarsler
2 288 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Garmin Forerunner 245 Music er en sportsklokke med fokus på løping, men som også er fylt med smarte funksjoner som gjør hverdagen din enklere. Blant annet får du smartvarsler fra mobilen direkte til håndleddet slik at du aldri går glipp av en samtale, den har innebygd GPS som du kan bruke til å geokode bildene dine og en pulsmåler som holder oversikt over trening, hvile og stressnivå. Alt dette og mye mer er forkledd i en klassisk klokke med en rund urskive og sporty utseende med silikonarmbånd, noe som gjør at Garmin Forerunner 245 Music passer like bra på treningsstudioet som den gjør på en fancy middag. Og du – klokken viser tiden også, hele tiden!

Fordeler med Garmin Forerunner 245

 • 1,2" fargeskjerm som alltid er på, kan leses i sollys
 • 5 fysiske knapper for skjermnavigasjon
 • Lett og praktisk design
 • Innebygd GPS / GLONASS / GALILEO
 • Pulsmåler ved håndleddet
 • Batteritid: opptil 7 dager i smartklokkemodus, opptil 24 timer med GPS aktivert og opptil 6 timer i GPS-modus med musikkavspilling
 • Musikk på håndleddet - lagre opptil 500 sanger
 • Beskyttet i henhold til 5 ATM-klassifisering og tåler trykk tilsvarende en dybde på 50 meter - egnet for sprut, regn eller snø, dusjing, svømming, dykking i vannet, snorkling
 • Smartvarsler fra smarttelefonen din - les meldinger, e-post og se hvem som ringer
 • Aktivitetssporing med innebygde sportsapper, coaching og animerte treningsøkter på skjermen
 • Søvn- og stressregistrering via pulsmåler på håndleddet
 • Innebygde funksjoner som løpsdynamikk, Vo2 Max, Pulse OX-sensor og restitusjonsrådgiver

Sportsklokke med digital skjerm

Forerunner 245 Music har ikke en LED-skjerm som slukkes så snart du tar armen ned, men en skjerm som bruker lignende teknologi som ebok-lesere som er mye mer energieffektiv. Dette betyr at den alltid er på og viser deg klokken 24/7 - som en klokke skal gjøre. Det er fortsatt en fargeskjerm som er skarp og klar og lesbar selv i sollys. Forerunner 245 har imidlertid ikke berøringsskjerm som mange andre smartklokker, men navigeres med fem fysiske knapper i stedet som er tilpasset løpere, men er like nyttig når du blir vant til det.

Innebygd GPS for geomerking av bildene dine

Forerunner 245 har en innebygd GPS-mottaker som du kan bruke til å registrere hvor du løper og få relevant statistikk, inkludert avstand, tempo og intervaller, men også på fotojobbene dine. Bruk LiveTrack-funksjonen slik at venner og familie kan spore posisjonen din i sanntid og til og med se hele den planlagte runden. Du kan være sikker på at dine kjære vet hvor du er.
Takket være innebygde GPS / GLONASS / Galileo-mottakere, kan du få detaljerte sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer - for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn bildetekstinformasjon i bildets metadata, hjelper det deg å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du har fotografert et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et eksakt GPS-spor som kan brukes til geotagging av bildene dine.

Aldri gå glipp av en telefonsamtale

Har du vanligvis telefonen på lydløs og innser deretter at du gikk glipp av en viktig samtale? Med en smartklokke på håndleddet trenger du ikke bekymre deg. Forerunner 245 Music kobles til smarttelefonen din via Bluetooth og mottar varsler om innkommende anrop, e-post, tekstmeldinger og kalendervarsler med en liten vibrasjon. Gjennom Garmin Connect appen angir du hvilke apper du vil ha tillatelse til å sende varsler. Dette lar deg umiddelbart legge merke til om telefonen ringer, selv når telefonen er stille, og kan lese meldingene dine uten å plukke telefonen ut av lommen.

Musikk på håndleddet

Synkroniser spillelistene dine fra utvalgte musikkstrømmetjenester når klokken er paret med en smarttelefon – som Deezer, Amazon Music og Spotify® – direkte til klokken. I Forerunner 245 Music kan du lagre opptil 500 sanger.

Leveres med

 • Forerunner 245 Musikk
 • Lading/datakabel
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.