Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Remfeste for ventilert hjem til VIRB 360/X/XE

Garmin Remfeste for ventilert hjem til VIRB 360/X/XE

1035296
159 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Remfeste for ventilert hjelm til VIRB 360/X/XE

Fest VIRB 360, X eller XE på hjelmen og fang hele ditt eventyr.
Bruk ventilasjonshullene på hjelmen for å feste dette justerbare remfestet, og lås kameraet ditt på plass mens du sykler eller driver med vinter- eller padlesport.

Kompatibel med:

  • Varia UT800 Smart Pannelampe
  • VIRB® 360
  • VIRB® Ultra 30
  • VIRB® X
  • VIRB® XE
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.