Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Garmin Venu 2 Plus Black
Artikkelnummer: 1053925

Garmin Venu 2 Plus Black

Venu 2 Plus med samtalefunksjoner og støtte for taleassistent

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 1,3" AMOLED-skjerm med Gorillaglass 3
 • Opptil 9 dagers batteritid
 • Høyttaler og mikrofon for samtale og støtte for Siri, Google Assistant og Bixby

Velg farge

3 970 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med Venu 2 Plus har Garmin tatt sin populære Venu 2-smartklokke og oppgradert den enda mer. Klokken har innebygd høyttaler og mikrofon, som lar deg bruke den smarte taleassistenten din direkte via håndleddet, og du kan ogå ringe uten å ta telefonen opp fra lommen. Som før har smartklokken en lyssterk AMOLED-skjerm med berøringsfunksjoner, innebygd minne for både musikk og apper, GPS-tilkobling for navigasjon og geotagging, og en batterilevetid som lar deg bruke klokken i over en uke på en enkelt lading. Garmin Venu 2 Plus hjelper deg både i hverdagen på jobben, under treningen på fritiden og holder til og med oversikt over søvnen mens du sover. Start ditt nye enklere liv med Venu 2 Plus.

Fordeler

 • 1,3" AMOLED-type lyssterk berøringsskjerm
 • Rund urkasse i rustfritt stål
 • Kompatibel med både Android- og iOS-mobiler
 • Ta imot mobilsamtaler
 • Bruker smartassistenten takket være støtte for Siri, Google Assistant og Bixby
 • WiFi, Bluetooth og ANT+
 • GPS, GLONASS, Galileo
 • Personaliser klokken ved å laste ned apper, widgeter og urskiver og mer takket være Garmin Connect IQ
 • Internminne for opptil 650 musikksanger
 • Vanntett i henhold til 5 ATM, tåler trykk tilsvarende 50 meter dybde
 • Kontaktløs betaling med Garmin Pay
 • Smartvarsler fra mobiltelefonen
 • Over 25 sportsapper for registreringer av treningen din
 • Pulsmåling ved håndleddet
 • Falldeteksjon med oppringing av ICE-nummer
 • Stress og søvnovervåking
 • Menstruasjonsyklussporing for kvinner
 • Opptil 9 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 8 timer i GPS-modus med musikk

Nytt i Venu 2 Plus

Den største oppgraderingen mellom Garmin Venu 2 og Venu 2 Plus er innebygd mikrofon og høyttaler, slik at du både kan snakke og høre gjennom klokken. Så når Venu 2 Plus er koblet til mobilen din via Bluetooth, kan du svare på innkommende telefonsamtaler direkte fra håndleddet. Dette betyr igjen at du enkelt kan ha samtaler uten å måtte hente telefonen ut av lommen eller vesken, noe som er nyttig hvis du er opptatt med andre ting.

Mikrofon og høyttalersystem bringer også med en annen oppgradering i form av smarthjelp via taleassistent. Garmin Venu 2 Plus er kompatibel med Siri, Google Assistant og Bixby, slik at du kan be om hjelp direkte via klokken. Få hjelp til å svare på tekstmeldinger, be om veibeskrivelser eller kontrollere andre smarthjemenheter.

Garmin Venu 2 Plus har støtte for mikrofon, høyttalere og taleassistent

Vanntett smartklokke med lang batterilevetid

I tillegg til å ha en elegant og stilig design designet som et klassisk armbåndsur som gjør at klokken passer like godt på jobb som på fritiden, er denne smartklokken full av smarte og praktiske funksjoner. Mens smartklokker fra andre merker må lades omtrent en gang om dagen, har Garmin gitt klokkene veldig lang batterilevetid. I smartklokkemodus kan du bruke Venu 2 Plus i over en uke – opptil ni dager – på én lading. Hvis du slår på GPS og lytter til musikk gjennom klokken, har du en batterilevetid på opptil åtte timer. Lading gjøres deretter raskt og enkelt via den medfølgende USB-kabelen med Garmins spesielle kontakt.

Garmin har også gjort klokkene holdbare for livet med en vannmotstand på 5 minibanker, noe som betyr at den tåler trykk tilsvarende 50 meters dybde. Den lar deg dusje, svømme, snorkle og dykke i vannet med klokken på deg uten problemer.

GPS-sporing for geotagging av fotografiene dine

Garmin har brukt navigasjonssystemer og GPS-er i over 30 år, og de har tatt med seg denne kunnskapen når de lager smartklokker. Takket være innebygde GPS/GLONASS/Galileo-mottakere kan du få detaljerte sporingsdata om fotovandringer, bryllupsbilder og hele film- og fototurer – for alle kameraene dine. Enten du prøver å spore eventyrene dine på et kart eller skrive inn bildetekstinformasjon i bildemetadataene, hjelper det deg å vite nøyaktig hvor et bilde ble tatt. I stedet for å vite at du fotograferte et "gravsted utenfor Roma", "et handelsmarked i Vietnam" eller "vakker bro over elven", kan du få et nøyaktig GPS-spor som kan brukes til geotagging av bildene dine.

GPS-funksjonen skaper også muligheter til å bruke den stedsinformasjonen på andre måter som sanntidsoppdatering, solens opp- og nedgangtider og til og med månefaser. Tredjepartsapper lar deg også legge til ting som informasjon om flere tidssoner og måneoppgang og månetider.

Smartvarsler fra mobiltelefonen

Har du vanligvis telefonen på stille og går glipp av samtaler? Med Venu 2 Plus på håndleddet ditt, vil det ikke skje lenger. Takket være Bluetooth-tilkoblingen mellom klokken og telefonen får du smartvarsler med varsler om innkommende anrop og kan lese meldinger, e-postmeldinger og motta varsler og kalendervarsler direkte på klokkens skjerm. Du trenger ikke engang å ta telefonen ut av lommen eller kameravesken for å lese meldinger og til og med svare på dem *. Garmin Venu 2 Plus kan parkobler seg med smarfoner via Bluetooth og er kompatibel med både iPhone- og Android-telefoner. I Garmin Connect appen på mobil kan du angi akkurat hvilke apper du vil ha varsler fra.

Garmin Venu 2 Plus er en stilig klokke i klassisk design med smarte funksjoner

Lytt til musikk uten mobil

Last ned opptil 650 sanger til klokken, inkludert spillelister fra Spotify®, Amazon Music eller Deezer 4, og koble til trådløse hodetelefoner (selges separat), og du kan lytte til musikken din selv uten mobiltelefonen din i nærheten.
* Spotify har alltid vært tilgjengelig på telefonen, datamaskinen og nettbrettet. Nå kan du også få tilgang til den på en kompatibel Garmin-klokke med Spotify Premium (abonnementskostnad tilkommer).

Garmin Pay

Garmin Pay er Garmins egen betalingsløsning som innebærer kontaktløs betaling med nesten alle betalingsterminaler og samarbeider med de fleste banker. Det betyr en enkel og praktisk måte å handle på ved å betale med klokken uten å rote etter på debetkort i lommen.

Holder oversikt over helsen

På baksiden av Venu 2 Plus er det en pulsmåler som kontinuerlig måler pulsen din som sammen med flere avanserte sensorer registrerer bevegelsene dine og dermed kan holde oversikt over når du hviler, trener eller blir stresset og får høy hjertefrekvens. Klokken hjelper deg også med å måle hvor hardt du jobber under aktiviteter, selv når du svømmer, og hvordan du puster om dagen og når du sover. Alle dataene bruker Garmin klokken til å telle skritt, aktive og inaktive minutter, søvnkvalitet, stressnivå, metabolsk alder og mer. Det gir deg en bedre ide om helsen din mens klokken hjelper deg og skyver deg mot et mer aktivt liv.

Venu 2 Plus kommer med over 25 forhåndsinstallerte sportsapper for en rekke aktiviteter og sport, både med GPS-sporing og innendørsaktiviteter, og kan til og med tilby animerte treningsøkter på skjermen. Bli med på treningsøkter med kardio, styrke, yoga, pilates og HIIT (intervalltrening med høy intensitet) forhåndsinstallert i klokken, og du kan laste ned enda flere treningsøkter i Garmin Connect appen, eller opprette din egen.

Leveres med

 • Garmin Venu 2 Plus
 • Data/ladekabel
 • Dokumentasjon
* SMS/tekstsvar kun mulig på Android-enheter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK